Γερμανία: Δύο σύντροφοι από την Ισπανία συνελήφθησαν στo δάσος Hambach και φυλακίστηκαν στην Κολωνία

Χθες, 30 Νοεμβρίου, 8 άτομα συνελήφθησαν στο δάσος Hambach. Μεταξύ αυτών, 2 σύντροφοι από την Ισπανία. Όλοι οι άλλοι αφέθησαν ελεύθεροι χθες το βράδυ εκτός από τους 2 συντρόφους οι οποίοι μεταφέρθηκαν σήμερα στη Κολωνία για την προφυλάκισή τους. Τα ονόματα με τα οποία ήταν γνωστοί στο δάσος είναι Siao και Hodey αν και στην Ισπανία, τα ονόματά τους είναι άλλα.

Τις τελευταίες ημέρες στο δάσος Hambach υπήρξε κλιμάκωση της έντασης. Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε μπλόκο με φλεγόμενα οδοφράγματα και πετάχτηκαν πέτρες σε συγκρούσεις με την εταιρεία σεκιούριτι. Επίσης «εγκαταστάθηκε» ένας ψεύτικος εκρηκτικός μηχανισμός που καθυστέρησε τη διάλυση του οδοφράγματος και την κοπή δέντρων για αρκετές ώρες. Από τότε και για αρκετές ημέρες τα αυτοκίνητα της εταιρείας σεκιούριτι, της αστυνομίας και των εργαζομένων πετροβολούνταν στην αρχή και το τέλος της εργάσιμης ημέρας. Πριν από δύο ημέρες πολλοί πέταξαν πέτρες σε δεκάδες μπάτσους και εργαζόμενους στο δάσος στην περιοχή Deathtrap* (*μετ: παγίδα θανάτου), και στη συνέχεια έφυγαν για  να χτίσουν οδόφραγμα. Όταν αυτό συνέβη δύο μπάτσοι άφησαν το βαν τους για να διαλύσουν αυτούς που επιχειρούσαν. Ο ένας μπήκε στο δάσος κυνηγώντας τους συντρόφους, σκόνταψε, έπεσε και δέχτηκε πολλά χτυπήματα πριν τρέξει φοβισμένος μακριά για ενισχύσεις. Μετά από αυτό υπήρξε μια μακρά περίοδος έντασης με μεγάλο αριθμό μπάτσων να καλείται στο τέλος της ημέρας.

Το τελευταίο κομβόι αυτοκινήτων που άφησε το ορυχείο εκείνη την ημέρα επίσης δέχθηκε επίθεση με πέτρες από μερικούς από τους ανθρώπους εκεί. Τέλος, χθες υπήρξε μια άλλη επίθεση εναντίον ενός αυτοκινήτου σεκιούριτι στο δρόμο γεγονός που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματός τους και να γίνει ατύχημα. Λίγο μετά δεκάδες βαν της αστυνομίας έφτασαν, περικύκλωσαν το καμπ και το δάσος, προκειμένου να εμποδίσουν την έξοδο των ανθρώπων που ήταν μέσα. Τότε άρχισε ένα κυνήγι στο οποίο συνελήφθησαν 5 άτομα. Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη μέσα σε ένα από τα σπίτια μέσα στο δάσος και 2 ακόμα μέσα στο δενδρόσπιτο, Deathtrap. Αυτά είναι τα 2 άτομα που βρίσκονται ακόμα υπό κράτηση.

Ο Siao και ο Hodey κατηγορούνται για την επίθεση κατά της αστυνομίας και τη χρήση εκρηκτικών υλών. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατούνται όμηροι στις φυλακές της Κολωνίας. Θα μεταδώσουμε όλες τις νέες πληροφορίες που έχουμε αλλά και οι διευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να τους γράψετε, μόλις τις έχουμε.

Αλληλεγγύη και αγώνα!

Πηγή: insurrectionnewsworldwide.com

Μετάφραση baktirio