Ενημέρωση για τον αγώνα των κρατουμένων

Συντονιστικό Αγώνα – Ενημέρωση για τον αγώνα των κρατουμένων

Στοχεύοντας στην περεταίρω κλιμάκωση της κινητοποίησης μας την Παρασκευή

30/6 ημέρα πανελλαδικής δράσης στον αγώνα των κρατουμένων στις φυλακές προχωρήσαμε στην παράταση του κλεισίματος του προαυλίου για μια ώρα μετά το απογευματινό κλείσιμο. (19.30 αντί για 18.30). Το Συντονιστικό Αγώνα των φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε ότι θα κλιμακώνει την ένταση της κινητοποίησης για κάθε βδομάδα που τα αιτήματα μας θα παραμένουν ανικανοποίητα και το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα συνεχίσει να κωφεύει προκλητικά στα δίκαια αιτήματα των κρατουμένων.

Οι συγκρατούμενοι μας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας οξύνουν και αυτή την κινητοποίηση τους με το κείμενο το οποίο παραθέτουμε μαζί με αυτή την ανακοίνωση. Ενώ και οι κρατούμενοι από τις φυλακές Αλικαρνασσού συμμετέχουν και αυτοί πλέον στην κινητοποίηση μας.

Οι φυλακές που στηρίζουν τον αγώνα των κρατουμένων μέχρι στιγμής είναι

1) Φυλακές Κορυδαλλού

2) Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού
3) Αγίου Στεφάνου Πάτρας
4) Δομοκού
5) Χανίων
6) Νιγρίτας Σερρών
7) Αλικαρνασσού
8) Αυλώνας
9) Μαλανδρίνου

Χαιρετίζουμε όσους πλαισιώνουν το κίνημα αλληλεγγύης στον αγώνα των φυλακισμένων και προβαίνουν σε δράσεις αλληλεγγύης που μεταφέρουν την φωνή μας εκτός των τειχών.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Συντονιστικό Αγώνα (Κορυδαλλός)

Οι κρατουμενοι του Καταστηματος Πατρων, στα πλαισια της γενικευμενης κινητοποιησης των ελληνικων φυλακων, οπου συμμετεχουμε, αποφασισαμε απο 03-07-2017, την παραταση του κλεισιματος προαυλιου εως τις 20:00 μ.μ, καθως επισης και την παραταση της βραδινης κατακλισης των κελιων μας, απο 02-07-2017 , εως τις 22:00 μ.μ, αντιδρωντας στη μη υλοποιηση του εργου, που αφορα την επαρκη ηλεκτροδοτηση του Καταστηματος Πατρων, “εως τον Ιουνιο”, οπως μας ειχαν υποσχεθει οι απεσταλμενοι φορεις του Υπουργειου Δικαιοσυνης(!) Η μη επαρκεια ηλεκτρικου φορτιου στο Καταστημα Πατρων, συνιστα για εμας εναν ιδιοτυπο βασανισμο που δυσμενως βιωνουμε, λογω της περιορισμενης χρησης ανεμιστηρων, αλλα και λογω των ακραιων συνθηκων, που δοκιμαζουν ολοκληρη τη χωρα!

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ( Α, Β ,Γ )

Πηγή: athens.indymedia.org