Βερολίνο – Ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση οχήματος κατασκευαστικής εταιρείας σε αλληλεγγύη στους φυλακισμένους της No-G20

2

 

1

Επίθεση στο STRABAG – Αλληλεγγύη με τους κρατούμενους πριν και μετά από τη σύνοδο κορυφής

 

Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε τις προσβολές από όλα τα κανάλια και από όλες τις πλευρές, μας ενισχύουν και μας υπενθυμίζουν το γεγονός ότι  δράσαμε με τον κατάλληλο τρόπο στο Αμβούργο. Ναι, είμαστε χαοτικοί και δεν θέλουμε να θέσουμε μόνο τις νύχτες σας στη φωτιά, αλλά και την καθημερινότητά σας. Το ρέψιμο ικανοποιήσης σας πάνω από το τραπέζι του πρωινού όσο διαβάζετε την καθημερινή αναφορά της καπιταλιστικής σας βαρβαρότητας, μας αηδιάζει.

Ευχαριστούμε που διαχωρίζετε τους ευτούς σας από εμάς, αποκαλύπτωντας και πάλι κάποιους “προδότες”, ;όπως για παράδειγμα ο Andreas Beuth (σημείωση bakt. δικηγόρος και μέλος της κατάληψης Rote Flora ο οποίος σε συνέντευξη του σε καθεστωτικό γερμανικό κανάλι ανέφερε την συμπάθεια του στις συγκρούσεις ενάντια στην G20 στο Αμβούργο)

Οι εχθροί μας επαναλαμβάνουν τα ίδιο τελετουργικό αυτοκάθαρσης όπως στις 1 Μαΐου 1987 στο Kreuzberg, όπως στις εξεγέρσεις των Banlieues το 2005 και στο Λονδίνο το 2011. Έχουμε ανακαλύψει και άλλες τέτοιες “συμπάθειες”, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που ακολούθησαν τα καλέσματα για το Αμβούργο . Μερικοί από αυτούς δεν επέστρεψαν και τώρα περιμένουν να δικαστούν από το δικαστικό σώμα του Αμβούργου. Αυτοί οι κρατούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαστε  αποστασιοποιημένοι από την απραξία.

Τη νύχτα της Τετάρτης 26 Ιουλίου “φωτίσαμε” ένα φορτηγό STRABAG στο Lichtenberg του Βερολίνου. Η STRABAG, η οποία υποστηρίζεται από τον όμιλο CG, είναι μια εταιρεία μετατροπής των πόλεων (όχι μόνο στο Friedrichshain) σε γειτονιές των ελίτ και σε μελλοντικές περιοχές δυστυχίας.

Για εμάς, αυτό είναι ένα μικρό σινιάλο αλληλεγγύης, το οποίο στέλνουμε σε όλους τους μαχητές/τριες που φυλακίστηκαν και διώχθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στην G20. Μπορούμε να επιτεθούμε όποτε και όπου θέλουμε, πάντα και παντού.

Αναρχικοί

 

Πηγή: insurrectionnewsworldwide.com

Μετάφραση baktirio