Χιλή: Εμπρηστική/βομβιστική επίθεση κατά της εθνικής συνομοσπονδίας κατόχων φορτηγών – Σχέδιο Νέμεσις, πράξη 5η

https://insurrectionnewsworldwide.files.wordpress.com/2017/08/imagen1.png?w=640

NEMESIS PROJECT ACT V

Σχέδιο Νέμεσις πράξη 5η εμπρηστική/βομβιστική επίθεση κατά της εθνικής συνομοσπονδίας κατόχων φορτηγών

Τη νύχτα της 25ης Ιουλίου, επιτέθηκαμε στο κτίριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Κάτοχων Φορτηγών της Χιλής, που βρίσκεται στην οδό Almirante Barroso στο κέντρο της πόλης του Σαντιάγκο, με μια εκρηκτική / εμπρηστική συσκευή.

Η εθνική συνομοσπονδία ιδιοκτητών φορτηγών της Χιλής αποτελεί διαρθρωτικό δεσμό στην αλυσίδα κυριαρχίας και εκμετάλλευσης, συμμετέχοντας ενεργά στις εμπορευματικές μεταφορές και τις περιβαλλοντικές λεηλασίες στο χιλιανό έδαφος και το Wallmapu (σημείωση bakti. περιοχή που ζουν οι ινδιάνοι/ες της φυλής Μαπούτσε και την οποία το χιλιανό κράτος δεκαετίες προσπαθεί να απαλλοτριώσει υφαρπάζοντας τους φυσικούς της πόρους και να την παραδώσει σε ιδιωτικές εταιρείες υδροηλεκτρικής ενέργειας και ξυλείας, καταστρέφοντας δασικές εκτάσεις και βοσκότοπους, μέσω δολοφονίων αγωνιστών, καταστολής και φυλακίσεις ινδιάνων.)

Αποτελεί έναν από τους κύριους δικαιούχους του σχεδίου IIRSA, ή οποία έχει ως αντικείμενο της έναν από τους στόχους του σχεδίου, την «βελτίωση» των οδικών υποδομών για τη μεταφορά προιόντων στις χώρες της Νότιας / Λατινικής Αμερικής.

Αποτελεί επίσης την πρώτη γραμμή επιχειρηματιών που εργάζονται μαζί με το κράτος της χιλής επιδιώκοντας την εντατικοποίηση της καταστολής και της συλλογής πληροφοριών από την αστυνομία στην περιοχή των Mapuche, προσπαθώντας να σταματήσει, χωρίς επιτυχία, την πυρπόληση των φορτηγών της, δράση που αποτελεί μέρος του αγώνα των αυτόνομων Mapuche για την υπεράσπιση των προγονικών τους εδαφών.

Η συσκευή μας λειτουργούσε τέλεια, καταστρέφοντας την είσοδο του κτιρίου. Παρόλο που δεν αναφέρθηκε από τον τύπο, ξέρουν ότι η φωλιά τους δέχτηκε επίθεση και γνωρίζουμε ότι η επικινδυνότητα της αναρχικής επίθεσης δεν μπορεί να μετρηθεί ούτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ούτε από τα φλας των ειδήσεων.

Ελπίζουμε ότι μίλησαν με την πρόεδρο Michelle Bachelet με ανησυχία για την επίθεσή μας, στη συνάντηση που είχαν μαζί της την επόμενη ημέρα στις 8:15 πμ.

Ως αναρχικοί είμαστε εχθροί κάθε μορφής εξουσίας και κοινωνικής τάξης. Είμαστε μέρος της ιστορικής συνέχειας της απελευθερωτικής εξέγερσης, που ποτέ δεν ήταν ειρηνική αλλά ενεργή παντού και πάντα.

Είμαστε η επιθυμία για ελευθερία, οπλισμένοι με φωτιά και συνείδηση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι εξεγέρσεις και οι ένοπλες επιθέσεις είναι και δυνατές και απαραίτητες, σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από την εξουσία και το χρήμα εκείνων που προσπαθούν να εμπορευματοποιήσουν τις ζωές μας και τον πλανήτη που κατοικούμε.

Η μόνιμή μας εξέγερσή ανάβει την φωτιά της ολικής απελευθέρωσης, καίει τις αυταπάτες της δημοκρατίας, του ρεφορμισμού και της εκλογικής διαδικασίας, επιδιώκοντας να οξύνει την κρίση με την επικρατούσα τάξη αντί να δώσει τον “νεο αέρα” του πράσινου καπιταλισμού ή του “κράτους των πολιτών”.

Κάθε επίθεση εναντίον εκείνων που είναι υπεύθυνοι για την κυριαρχία και όσων τους υπερασπίζονται, δείχνει ότι μπορούμε πάντα να περνάμε στην επίθεση, με εμπρηστικά και εκρηκτικά όπλα συνδυάζοντας την οργή, την προσοχή και την ασφάλεια στις πράξεις μας.

Στέλνουμε χαιρετισμούς συνενοχής σε όλους τους συντρόφους/φισσες που φυλακίστηκαν είτε με δίκη είτε χωρίς.

Για τους Juan, Nataly και Enrique στη Χιλή, τον Fernando Barcenas στο Μεξικό, τον Alfredo Cospito, τον Nicola Gai, τον Davide Delogu και τους κατηγορούμενους της επιχείρησης Scripta Manent στην Ιταλία, της επιχείρησης Fenix στην Τσεχική Δημοκρατία και τα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στην Ελλάδα.

Εντάσουμε αυτή την ενέργεια στα πλαίσια του σχεδίου Nemesis που ξεκίνησε από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (ελλάδα) με σκοπό την άμεση επίθεση στους τόπους συνάντησης, στους χώρους εργασίας και στα σπίτια των υπευθύνων για την κυριαρχία. Πρίν την επίθεση μας προηγήθηκαν δύο επιθέσεις στην Ελλάδα και δύο στη Χιλή, γι ‘αυτό την χαρακτηρίσαμε ως «ACT V».

Επειδή η αναρχική δυναμική συνεχίζει να ζει σε κάθε επίθεση για την ολική απελευθέρωση!
Για τον πολλαπλασιασμό των επιθέσεων εναντίον της εξουσίας, των συνένοχων τους και όλης της αρχής!

«Banda Ácrata για ένα χειμώνα φωτιάς» – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Μέτωπο Επανάστασης

Πηγή: insurrectionnewsworldwide.com  

Μετάφραση baktirio


Προηγούμενες επιθέσεις σχεδίου Nemesis

Ελλάδα: Σχέδιο Nemesis – Επίθεση με εκρηκτικά στο σπίτι της δικαστή Γεωργία Τσατάνη από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
https://baktirio.espivblogs.net/2016/11/11/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%bd/

Ελλάδα: Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Σχέδιο Nemesis – Πράξη 2 (βομβιστική επίθεση κατά του γερμανού υπουργού οικονομικών)
https://baktirio.espivblogs.net/2017/03/16/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%bd-3/

Χιλή: Σχέδιο Nemesis – Απειλή βομβιστικής επίθεσης εναντίον στρατιωτικού οικισμού στο Σαντιάγο από την Columna Insurreccional «Οργή και Συνομωσία» FAI-FRI (Χιλή)

https://insurrectionnewsworldwide.com/2016/12/05/nemesis-project-bomb-threat-against-a-military-residential-village-in-santiago-by-insurrectional-column-wrath-and-plot-fai- Fri-chile/

Χιλή: Σχέδιο Nemesis – Εμπρηστική/εκρηκτική επίθεση εναντίον της Εθνικής Ένωσης Δικαστικών Υπαλλήλων

https://baktirio.espivblogs.net/2016/12/19/%cf%83%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ac%ce%b3%ce%bf-%cf%87%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ad%ce%bd%cf%89/