Linksunten Indymedia – Κάλεσμα για διεθνείς διαδηλώσεις στις 9 Σεπτεμβρίου

Κάτω τα χέρια από το Linksunten Indymedia! Κάλεσμα για διεθνείς  διαδηλώσεις στις 9 Σεπτεμβρίου

Μετά τις επιδρομές στο Freiburg της Γερμανίας στις 25 Αυγούστου, θα διεξαχθεί διαδήλωση αλληλεγγύης στις 9 Σεπτεμβρίου. Η διαδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. (19:00) στο Bertoldsbrunnen στο Freiburg της Γερμανίας.

Υπάρχει ένα διεθνές έκκληση για  διαγαλαξιακή πορεία για την ελευθερία του Τύπου και τη διατήρηση των αριστερών κέντρων. Το πρωί της 25ης Αυγούστου, ο ομοσπονδιακός υπουργός εσωτερικών απαγόρευσε το Linksunten Indymedia dot org. Το Linksunten  Indymedia είναι μια ανεξάρτητο πολύγλωσσο μέσο  ενημέρωσης για τα αριστερά κινήματα σε ολόκληρη τη γερμανόφωνη περιοχή και πέρα ​​από αυτήν.

Την ίδια στιγμή που απαγορεύτηκε η ιστοσελίδα, υπήρξαν επιδρομές σε 4 ιδιωτικά διαμερίσματα και στο αυτόνομο κοινωνικό κέντρο KTS. Κατά τη διάρκεια των επιδρομών κατασχέθηκαν διάφορα μέσα αποθήκευσης, φορητοί υπολογιστές, χρήματα και όπλα (κονσέρβες, σωλήνες, γάντια, μαχαίρια, …). Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών, Thomas De Mazière, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι βρέθηκαν όπλα στο Linksunten Indymedia, αλλά μόνο μία ημέρα αργότερα ο ίδιος  αναγνώρισε ότι τα “όπλα” που βρέθηκαν δεν συνδέονταν με το Linksunten Indymedia. Στο KTS, πολλά χρήματα κατασχέθηκαν χωρίς λόγο κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Το αυτόνομο κέντρο καταστράφηκε. Όλες οι κλειδαριές πόρτων καταστράφηκαν, ακόμη και ένα χρηματοκιβώτιο  ξηλώθηκε  από έναν τοίχο.

Η απαγόρευση και οι επιδρομές, λίγο πριν από τις γενικές εκλογές, αποτελούν επίθεση εναντίον ολόκληρου του αριστερού κινήματος στο Freiburg και παντού. Αυτή η επίθεση εναντίον ατόμων και του  Indymedia είναι μια στρατηγική κίνηση της κυβέρνησης να παρουσιαστεί ως κόμμα νόμου και τάξης μετά τις διαμαρτυρίες της G20 .

Κάποια άτομα χτυπήθηκαν, ωστόσο εννοούσαν όλους μας!

Καλούμε σε διεθνές επίπεδο όλες τις αριστερές και χειραφετημένες δομές  να βγάλουν τους δρόμους, αποφασισμένοι, να διαμαρτυρηθούν για ανεξάρτητα και αυτοδιαχειριζόμενα  ΜΜΕ. Δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να εκφοβιάζεται από την καταπίεση ενάντια σε άτομα και δομές. Αντίθετα – κοιτάζουμε στο μέλλον με αγριότητα  και προνοητικότητα!

Μαζί ενάντια  στην καταστολή – Υπερασπίστε τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης!

Είμαστε όλοι οι Linksunten!

Διεθνής διαδήλωση: 9 Σεπτεμβρίου 2017, 19:00 (19:00) στο Bertoldsbrunnen στο Freiburg της Γερμανίας.

Το γερμανικό Indymedia καλεί για δωρεές για την υποστήριξη του Linksunten Indymedia.

Τραπεζικός λογαριασμός για δωρεές:

Όνομα του κατόχου του λογαριασμού: Rote Hilfe OG Stuttgart

IBAN: DE66 4306 0967 4007 2383 13

BIC: GENODEM1GLS

 

Πηγή: athens.indymedia.org