Μεξικό: Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων (04/10/2015)

hondasburnedΓια ακόμα μια φορά, έχοντας βαρεθεί τον τεχνητό τους κόσμο, δράσαμε ώστε να δείξουμε πως δε θα δεχτούμε ξανά τις προσφορές τους να ζήσουμε σε αυτόν τον βρωμερό νερόλακκο που είναι γεμάτος αυτόματα γεμάτα αδιαφορία, τα οποία δεν δείχνουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό στη Γη.

Η Γη που μας έχει δώσει τους απαραίτητους πόρους για να επιβιώσουμε έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό αντικείμενο εκμετάλλευσης με παράλογους τρόπους. Αυτή η μεγάλη ορδή ζόμπι σε αναζήτηση πολυτελειών για να διατηρήσουν τη βολή τους, έχουν συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό στη συντήρηση αυτής της κοινωνίας, που μέρα με τη μέρα βυθίζεται στα σκατά της. Θέλουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο τους χτύπημα μετά από χτύπημα· τον κόσμο μέσα στον οποίο τα εργαλεία ελέγχου τους χειραγωγούν τα μυαλά των ανθρώπων, οι οποίοι ζουν μέσα στην άγνοια και την αδιαφορία για εκείνα που τους περιβάλλουν. Αναφερόμαστε τόσο στους μπάτσους και τις κάμερες, όσο και στις πολυτέλειές τους.

Στις 4 Οκτωβρίου 2015, δείξαμε το μίσος μας πραγματοποιώντας μια επίθεση εναντίον μιας αντιπρωσοπείας της Honda που βρίσκεται στη λεωφόρο Revolucion, στο San Cristobal, Ecatepe, στην πόλη του Μεξικό. Με την κάλυψη της μαύρης νύχτας για ακόμα μια φορά και με το φεγγάρι να μας συνοδεύει σαν έμπιστος σύντροφος. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, καταφέραμε να καταστρέψουμε πολλά οχήματα Honda και να προκαλέσουμε μικρές φθορές σε άλλα αυτοκίνητα. Αυτό έγινε για να δείξουμε πως δεν έχουμε σταματήσει τον αγώνα ενάντια σε όλους αυτούς που τολμούν να καταστρέφουν τη Γη και τους κατοίκους της.

Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης – Μεξικό

Πηγή: interarma