Ανάληψη ευθύνης

Τα τελευταία χρόνια στο βωμό της αυξανόμενης ασφάλειας, της πάταξης της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας, η καταστολή εντείνεται με διάφορα μέσα. Απο την όλο κ μεγαλύτερη αστυνόμευση, τους σεκιουριτi, τις υποκλοπές, την παρακολούθηση κάθε ηλεκτρονικού μέσου, τις κάμερες που βρίσκονται πλέον σε κάθε γειτονιά και τα συστήματα ασφαλείας που διαφυλάσσουν την ιδιοκτησία του κάθενος ανθρώπου.

Όλα αυτά πάντα με τη συγκατάθεση των ανθρώπων που μπροστά στην ασφάλεια της ιδιοκτησίας τους και την ψευδαίσθηση πως ελέγχουν την ζωή τους, εκθέτουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας τους.

Γίνεται αντιληπτό πως η κυριαρχία εξελίσει συνεχώς την τεχνολογία προς όφελος της και μέσο του διάχυτου φόβου, αποκτά τον έλεγχο σε μεγάλο βαθμό κάθε σημείου των μητροπόλεων.

Εκεί λοιπόν παίζεται το στοίχημα για μια μειοψηφία ανθρώπων που αδιαφορούν για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, πειραματίζονται, συνωμοτούν και συνεχίζουν τις εχθροπραξίες ενάντια στη κυριαρχία, τον πολιτισμό της και την κουλτούρα των νεκροζώντανων που οικιοθελώς μπορούν να γίνουν ρουφιάνοι.

Στα πλαίσια του Μαύρου Δεκέμβρη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε κατάστημα συστημάτων ασφαλείας στην οδό Φορμίωνος στον Βύρωνα τα ξημερώματα της Παρασκευής 11/12.

Την πράξη αυτή αφιερώνουμε σε όλους τους αναρχικούς που βρίσκονται εντός των τοιχών.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ΥΓ. ο λόγος της απόκρυψης απο τα ΜΜΕ μας είναι άγνωστος αλλα και αδιάφορος

Πηγή: athens.indymedia