Μεξικό: Ανάληψη ευθύνης για τις συντονισμένες επιθέσεις στην Metrobus

x1Σημείωση: Δεν αποτελεί στόχευση μας να ανασταλεί η κυκλοφορία σε μια συγκεκριμένη λεωφόρο για να λειτουργήσει η “Mexican Metrobus”, μας αφήνει αδιάφορους η απόλυση των οδηγών, ούτε απαιτούμε περισσότερη ασφάλεια στους σταθμούς-μονάδες όπως επικαλούνται τα μμε (1).Με την συντονισμένη επίθεση μας με εκρηκτικά την 30η Νοεμβρίου σε 9 λεωφορεία της Mexibus (2), τοποθετούμαστε ενάντια  στον πολιτισμό. Ηταν μια απόδειξη  απόρριψης και αποκήρυξης της φρενήρης σύχγρονης προόδου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η υποδομή,  που περιμένει ήρεμα για να λειτουργήσει και να ακολουθήσει αυτή την πορεία, προσπαθεί να βρεί αποτελεσματικότερες μεθόδους βελτιώσης της απόδοσης των μεταφορών και της επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας την αυτόματη αποδοχή τους από την κοινωνία που τις εντάσσει στην αξιολύπητη γκρί ζωή της. Οι πόλεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, καταβροχθίζοντας βουνά και άγριες ​​περιοχές, η αστική βρώμα καλύπτει ανησυχητικά τα εδάφη των κογιότ, των ελάφιων, των γερακιών, σφετερίζεται τους οικοτοπούς τους, οδηγώντας τα στην  αιχμαλωσία, μετατρέποντας την άγρια ζωή σε ένα μίζερο “οικολογικό  και φυσικό” καταφύγιο τους. Συνέπεια αυτής της βίαιης εξαφάνισης των ειδών και της καταστροφής είμαστε εμείς  και οι πράξεις μας  σε υπεράσπιση ‘ολης της ‘Αγριας Φύσης.

Αν ο πολιτισμός καταστρέφει τη φύση, θα  σας απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο.
Να είναι ξεκάθαρο, το αναπόφευτο θα συμβεί.
Συνεχίζοντας την σύγκρουση που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας ενάντια στην εξέλιξη και το κάθετι τεχνητό

Φωτιά και εκρηκτικά ενάντια στον  πολιτισμό!
Με εκτίμηση: Η Παγανιστική Σέχτα  (Pagan Sect) του βουνού και συγγενείς ομάδες.

Σημειώσεις:
1) “Οι σταθμοί ανέστειλαν  την λειτουργία τους-  ανακάλυψαν  εκρηκτικές συσκευές με χρονοδιακόπτη ” Sin embargo, 31 Οκτωβρίου.
2) Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, τα  εκρηκτικά και  οι εμπρηστικοί μηχανισμοί με χρονοδιακόπτη προκάλεαν καταστροφές μεγάλης κλίμακας και χρησιμοποιήθκε μεγάλη αστυνομική δύναμη, το προσωπικ’ο πήρε εντολή εκκένωσης υπήρξε ένας τραυματίας και ανεστάλησαν οι λειτουργίες του Σάββατο 31/11

o

a

Μετάφραση – επιμέλεια baktirio

Πηγή: actforfree.nostate.net