Αθήνα: Εμπρηστικοί μηχανισμοί σε ιδιοκτησία φασίστα

“Και σίγουρα εάν η ζωή είναι για τους δυνατούς θα την κατέχω. Για λίγο, μα θα την κατέχω. Θα την αρπάξω με τη βία και με βία θα αποσπάσω την απόλαυση και την ομορφιά”
Bruno Filippi

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 22/12 τοποθετήσαμε 2 εμπρηστικούς μηχανισμούς στην είσοδο του εργαστηρίου του Νίκου Κουκουλάρη. Η παραπάνω ενέργεια ήταν μια εκδήλωση του μίσους μας προς την κοινωνία και τις αξίες της, η οποία αφού συμπίπτει με το χρονικό πλαίσιο του Μαύρου Δεκέμβρη που καλέστηκε από τους συντρόφους Ν. Ρωμανό και Π. Αργυρού, αναγνωρίζοντας την απαραίτητη γειτνίαση με τους θεωρητικούς άξονες που έχουν τεθεί, μπορεί να εκληφθεί ως μια συμβολή στο προαναφερθέν κάλεσμα.

Ο στόχος της επίθεσης, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος με τη Ν.Δ. και στη συνέχεια με την Χ.Α. ας μην έχει την έπαρση να θεωρήσει τον εαυτό του παράγοντα επιρροής της δράσης μας. Το συγκεκριμένο σκουπίδι είναι ανίκανο να λογαριαστεί κάτι παραπάνω από προϊόν της εποχής και των κοινωνικών συνθηκών και σαν τέτοιο μπήκε στο στόχαστρό μας. Για μας ο αντιφασισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ατομικής εξέγερσης ενάντια σε κάθε σύστημα και κάθε ιερό. Ο πόλεμος ενάντια στο υπάρχον διαρρηγνύει τους κατεστημένους φαινομενικούς διαχωρισμούς, συνδέοντας τον υπαρξιακό πόλεμο του υποκειμένου ενάντια στο υποκείμενο με τον αντικοινωνικό, αντιφασιστικό, αντι-οικονομικό αγώνα. Αναγνωρίζοντας πως η εξουσία και η ηθική της εντοπίζεται σε κάθε έκφανση της σύγχρονης ζωής, αντιλαμβανόμαστε πως και η δική μας δράση οφείλει να είναι ριζοσπαστική και πολύμορφη. Τράπεζες, υπουργεία, Α.Τ., καταστήματα, δικαστήρια, σπίτια πολιτικών, φασιστών, μπάτσων και δημοσιογράφων να γίνουν στόχοι των εξεγερμένων αρνητών. Συνταγές και σωστές οδηγίες χρήσης της αναρχικής βίας δεν ορίζονται, παρά μόνο η βούληση για άρνηση και για σύγκρουση. Το με τι όρους θα πράξει το πρόσωπο απέναντι στους τοίχους που ορθώνονται μπροστά του είναι κάτι που δεν μας αφορά από τη στιγμή που δεν πραγματευόμαστε τον υπαρξιακό πόλεμο με διαλεκτικούς όρους.

Έχοντας απεκδυθεί κάθε καθήκον που υψώνεται στο όνομα ιδεολογημάτων που ως μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την οριοθέτηση του προσωπικού γίγνεσθαι, προτάσσουμε τη δημιουργία αφορμαλιστικών δικτύων άμεσης δράσης που θα ενσαρκώνουν τις επιθυμίες των μοναδικών καθώς θα αναδιαμορφώνεται η δομή και η λειτουργία τους σύμφωνα με αυτές, δίχως να καταντούν αυτοσκοπός ή μια ακόμη μηχανική διαδικασία. Καλό θα ήταν επίσης η κάθε δράση να συνοδεύεται από τον ανάλογο λόγο όπου θα την επικοινωνεί πέρα από τη θεαματική διάσταση που της προσδίδει η δημόσια χαοτική σημειολογία της σύγχρονης εποχής. Καμιά πράξη δεν μιλάει από μόνη της πλέον κι είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει αντιληπτό για το ξεπέρασμα της επικοινωνιακής αντιπροσώπευσης.

«Αντιστέκομαι στην πραγματικότητα του εξωτερικού κόσμου για χάρη του θριάμβου της πραγματικότητας του εσωτερικού μου κόσμου»
Renzo Novatore

Κάθε λεπτό δικό μας υπάρχει για να επιφέρει ένα πλήγμα στον ετοιμόρροπο πολιτισμό σας. Ο δικός μας Μαύρος Δεκέμβρης δεν άρχισε τώρα και μην καρτεράτε να τελειώσει ποτέ. Ένα σινιάλο συνενοχής με όλους τους αναρχικούς, μηδενιστές, εξεγερμένους ανά τον κόσμο εντός και εκτός των τειχών.

Μηδενιστικός Ιστός

Υ.Γ. Ο Κουκουλάρης, όπως και κάθε φασιστικό σκουλήκι, ας έχει στο μυαλό του πως οι μηχανισμοί την επόμενη φορά μπορεί να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία πέρα από την είσοδο του επαγγελματικού του χώρου.

Πηγή: Contra info