Λειψία: Πυρπόληση οχημάτων τελωνείου – για Μαύρο Δεκέμβρη

Σε αλληλεγγύη προς όλα τα συντρόφια που έχουνε πληγεί απ’ την καταστολή και δεν μπορούν να βρίσκονται μαζί μας, και μ’ εχθρότητα απέναντι στα κράτη, απ’ τα οποία πηγάζει αυτή η καταστολή, τη νύχτα της παραμονής πρωτοχρονιάς πυρπολήσαμε μερικά σταθμευμένα οχήματα της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής Υπηρεσίας (Zoll).

Επιλέξαμε το τελωνείο μιας κι είναι εκτελεστική αρχή του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών – ποιος πρόκειται να χύσει έστω κι ένα δάκρυ;

Έχουμε κατά νου πως δεν μπορούμε να σωριάσουμε το κράτος και το Κεφάλαιο μόνο με τέτοιες δράσεις, μα, έστω κι έτσι, θέλουμε να τους βάζουμε τρικλοποδιά σε κάθε πρόσφορη ευκαιρία. Δεν πρόκειται να αποφύγουμε την αντιπαράθεση με τους εχθρούς μας λόγω περιορισμών που προκύπτουνε απ’ τις συνθήκες.

Είδαμε ότι σε κάποιες χώρες σύντροφοι και συντρόφισσες στήριξαν τα καλέσματα για Μαύρο Δεκέμβρη, και καθεμία απ’ αυτές τις επιθέσεις ζέστανε τις καρδιές μας – με χαρά λοιπόν τον πλαισιώνουμε κι εμείς.

Ευχόμαστε σε όλα τα συντρόφια μαχητικό το νέο έτος, και πολλή δύναμη σε όσους/ες διώκονται απ’ τις κατασταλτικές αρχές, για να αντέξουν την περίοδο που περνάνε.

Φίλοι/ες της μαύρης εργασίας

Πηγή: Contra info