Με αφορμή τις αποτυχημένες φασιστικές επιθέσεις στον ΧώροΠολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11 και την κατάληψη Vancouver Apartman

Στις 13/03 έγινε αποτυχημένη επίθεση με μία μολότοφ στην κατάληψη Vancouver Apartman από φασιστάκια των ΑΜΕ. Η αποτυχία των συγκεκριμένων εκτρωμάτων ήταν τόσο απύθμενη (δεν έσπασε ούτε το μπουκάλι), που δεν επιβεβαίωσαν καν ότι προκάλεσαν κάποια ζημιά και ότι η επίθεσή τους ήταν επιτυχημένη, προτού σπεύσουν να κοινοποιήσουν στο site τους τις ελπίδες να ζέσταναν λίγο την »αηδιαστική ζωή» των συντρόφων/ισσών της κατάληψης.

Σα να μην έφτανε αυτό, τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/03, τα δίποδα αυτά επιτέθηκαν ξανά στη Vancouver, για να ανακτήσουν λίγο απ’ την πληγωμένη τιμή τους, καταφέρνοντας τουλάχιστον με τη δεύτερη φορά να σπάσουν το μπουκάλι της μολότοφ (και να μη μαυρίσουν ούτε το πεζουλάκι στο οποίο έσκασε).

Οι συγκεκριμένες αποτυχημένες απόπειρες ακολούθησαν την εξίσου μεγάλη φαρσοκωμωδία της επίθεσης από τους C-18, με δύο μολότοφ στον κατειλημμένο χώρο πολύμορφης δράσης αναρχικών Ζαΐμη 11. Τουλάχιστον εκεί τα στουπιά πήρανε φωτιά και τα μπουκάλια σπάσανε, προσφέροντας αδυσώπητα το λυσσαλέο εθνικιστικό μένος στα εξωτερικά σκαλιά (που απλά μαύρισαν λίγο) και στην εξωτερική πόρτα (που δεν έπαθε τίποτα) του »πρεζοτεκέ».

Ο μαχητικός ριζοσπαστικός σας εθνικισμός μάλλον είναι αρκετά άχρηστος και σπασμωδικός, ώστε να μπορέσει να προκαλέσει ακόμα και την παραμικρή ζημιά σε χώρους και ατομικότητες που ούτε καν έχουν την προστασία και την ανοχή του κράτους και των μπάτσων. Δε θα περίμενε βέβαια κανείς και κάτι καλύτερο από τύπους που ανεβάζουν αναλήψεις ευθύνης για »αποκαθηλώσεις» πανό, και που πιστεύουν πως το χρώμα του δέρματός τους μαρτυρά κάτι για τα σκατά που έχουν στο μυαλό τους.

Πάντα τέτοια, τιτάνιοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους και της ελληνικής ψυχής! Και την επόμενη φορά αφήστε τις μολότοφ στην πόρτα μας σα δώρα, για να εξαφανιστείτε ακόμα πιο γρήγορα. Σίγουρα ο αέρας και ο χρόνος έχουν πιο πολλές πιθανότητες από τα παρατρεχάμενα στρατιωτάκια σας να βλάψουν τις καταλήψεις, τα στέκια και τους αυτοοργανωμένους χώρους μας.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις απειλές για πιο σκληρές και επιτυχημένες επιθέσεις, για την κάθοδο των λευκών πολεμιστών, με τον ιχώρ να ρέει στις φλέβες τους, που θα ισοπεδώσουν εν μία νυκτί τις »πρεζοφωλιές» και τους »πρεζοτεκέδες» των »αναρχοάπλυτων» οχτρών του έθνους.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ VANCOUVER APARTMAN ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΖΑΪΜΗ 11

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
ΡΙΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

Πρωτοβουλία ατόμων απ’ τον Οχετό

*από εισερχόμενο email στο baktirio