Antifa δράση: Κιλκίς

Στα πλαίσια συνέχισης των αντιφασιστικών παρεμβάσεων στην πόλη του Κιλκίς, και της antifa προπαγάνδας, βγήκαμε σε γειτονιές και σχολεία και βάψαμε συνθήματα ενάντια στους φασίστες, και σαν ένδειξη αλληλεγγύης στους μετανάστες και τις μετανάστριες.

Μετά την εμφάνιση συνθημάτων απο ΑΜΕ (μαίανδρους εθνικιστές) σε τοίχους της πόλης, και συγκεκριμένα σε δημοτικό σχολείο, όπου θέλησαν να περάσουν το ρατσιστικό τους μίσος σε μικρά παιδιά, βγήκαμε να τα σβήσουμε και να τους υπενθυμίσουμε ότι οι τοίχοι,οι γειτονιές, τα γήπεδα, τα πάρκα, τα σχολεία μας ανήκουν.

Επίσης, κρίνουμε πολύ σημαντική την αντιφασιστική παρουσία, με δεδομένη την κατάσταση εξαθλίωσης και υποτίμησης των μεταναστών αυτή τη στιγμή στην Ειδομένη, αλλά και γενικότερα στο νομό Κιλκίς. Μέσα σε όλη τη στοχοποίηση που δέχονται οι μετανάστριες και μετανάστες απο παντού (επαγγελματίες διαχειριστές-ΜΚΟ, μπάτσους, media (τοπικά και μη), εθνίκια, νοικοκυραίους, ρουφιάνους κτλ.), δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή τη λάσπη που’χουν ρίξει και το ρόλο που’χουν παίξει στη στοχοποίηση των κοινοτήτων των μεταναστών τα αποβράσματα της Χ.Α. Οι φασίστες με τις γλοιώδεις καμπάνιες τους στα χωριά, έχοντας ένα κοινωνικό έρεισμα απ’τους πάσης φύσεως εθνικιστές κανίβαλους και μικροαστούς της περιοχής, διαχέουν την εθνικιστική τους ατζέντα, κάνοντας το κομμάτι τους, γλείφοντας ως παράγοντες που ειναι και ποζάροντας εδώ κι εκεί.

Έτσι, παραμονή της παρέλασης της 25ης, και μέρας έξαρσης της εθνικής περηφάνιας για τους ντόπιους ρατσιστές, βάψαμε την είσοδο των γραφείων της Χ.Α.

Να μην συνηθίσουμε τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, τον πόλεμο των αφεντικών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις φυλακές της κυριαρχίας, την απάθεια και τη ρομποτική διαχείριση των μεταναστών απ’τις ΜΚΟ. Να αποδομήσουμε τον εθνικό κορμό και να στήσουμε δομές κάλυψης των αναγκών μας.

ΑΝΤΙΦΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

 Αντιφασίστριες/Αντιφασίστες Κιλκίς

Πηγή και περισσότερες φωτογραφίες: athens.indymedia