Σύλληψη Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη (UPD)

21.30 Τελείωσε η διαδικασία, και περνάνε ξανά αύριο με πλημεληματικές κατηγορίες για τα γεγονότα της Σπάρτης. Λόγω των καταγγελιων του Σεϊσίδη για ξυλοδαρμο του από τους μπατσους, μετεβει στην αντιτρομοκρατικη ιατροδικαστης, ο οποίος πιστοποίησε τα λεγόμενα του πρώτου.

Πηγή: athens indymedia

20.00 Μέτα τρεις ώρες η μεταφορά τους στην ευελπίδων

17.30 Συγκεντρωση αλληλεγγύης στους Κ. Σακκά και Μ.Σεϊσίδη, στα δικαστήρια ευελπίδων

O δρόμος για την ατομική & την συλλογική ελευθερία είναι γεμάτος από αγώνες και αντίστασεις ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, ενάντια σε κάθε εξουσία.
Έμπρακτη Αλληλεγγύη και επίθεση για κάθε σύντροφο που αγωνίζεται, καταστέλλεται, φυλακίζεται,πράττοντας το αυτονόητο.

“Αργοπεθαίνει όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για την αβεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο, όποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του τουλάχιστον μια φοραστη ζωή του να αποφύγει τις εχέφρονες συμβουλές (…). Αποφεύγουμε τον θάνατο σε μικρές δόσεις όταν θυμόμαστε πάντοτε ότι για να είσαι ζωντανός χρειάζεται μια προσπάθεια πολύ μεγαλύτερη  απ΄το απλό γεγονός της αναπνοής.’
(Από την Ανακοίνωση της Απεργίας Πείνας του Κ. Σακκά 29/5/2013)

Αλληλεγγύη στους αγωνιστές Κ.Σακκά & Μ. Σεισίδη.
Συγκέντρωση, σημερα, 5/8/2016
στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 5:30 μ.μ..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

16.10 Το χολυγουντιανό σώου μεταφοράς του Κ. Σακκά και του Μ. Σεϊσίδη στην ΓΑΔΑ από την, υπό αριστερή διαχείριση, αντιτρομοκρατική

14.40 Αρνούνται σθεναρά να δώσουν στοιχεία ταυτοποιήσης στους μπάτσους της αντιτρομοκρατικής

14.30 Στον 12ο όροφο όπου βρίσκεται η αντιτρομοκρατική αυτή την ώρα Σακκάς και Σεισίδης

14.10 Στις 5 το απόγευμα περνάνε από εφετείο

13.20  O Kώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης έχουν μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ


Σύμφωνα με αστική εφημεριδα το απόγευμα της Πεμπτης 4/8  στην Σπάρτη μετά απο τυχαίο έλεγχο των μπάτσων στην περιφερειακή οδό συνελήφθησαν οι αναρχικοί Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.  Είχε προηγηθεί καταδιώξη τους από τους μπάτσους αφού δεν σταμάτησαν στο σήμα τους.  Καταδιώχθηκαν και συνελήφθηκαν από τους διάδες σε ένα γκαράζ ενός σπιτιού στην περιοχή οι οποίοι τους παρέδωσαν σε ομάδα της αντιτρομοκρατικής που έφθασαν μετά στην Σπάρτη.  Ο συνήγορος του Κώστα Σακκά είπε πως: “αν και συνελήφθησαν σε τυχαίο έλεγχο, την ώρα που άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου για να διαφύγουν δέχτηκαν πυροβολισμό σε ευθεία βολή και μετά τη σύλληψή τους κακοποιήθηκαν βάναυσα.”

Στο athens indymedia αλληλέγγυοι/ες αναφέρουν:

” Η είδηση σύλληψης των συντρόφων Μ .Σεϊσίδη και Κ .Σακκά στην περιοχή της Σπάρτης διαφαίνεται να είναι γεγονός. Οι σύντροφοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να φωτογραφηθούν, με αποτέλεσμα τα ένστολα σκυλιά να επιτεθούν και να  τους προκαλέσουν σοβαρά χτυπήματα. Η καταστασή της υγείας τους, μέτα τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν, χρήζει νοσοκομιακής φροντίδας, καθώς τα βρωμόχερα των μπάτσων επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο πάνω στα ανυπεράσπιστα κορμιά των συντρόφων.

Εμείς από τη μεριά μας, δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες συντρόφους και παίρνουμε δύναμη να αντιπαλέψουμε τις νέες κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον τους από το αναλλοίωτο υψηλό ηθικό τους.

                                   ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

                                   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

                         ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Υ.Γ Οι σύντροφοι δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα στην Αθήνα, ενώ άγνωστο παραμένει πού και πότε θα διακομιστούν σε κάποιο νοσοκομείο της περιοχής για την παρόχη της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.”