Κατάνια – φασιστική επίθεση με ρόπαλα σε πρόσφυγες

 Στην Κατάνια, στο δρόμο που οδηγεί σε ένα από τα πολλά κέντρα υποδοχής για τους ασυνόδευτους ανήλικους, τρεις νεαροί αιγύπτιοι ανακόπτονται από τρεις “ιθαγενείς”. Αυτα τα τρία φασιστάκια μεγαλύτερα σε ηλικία επιτίθενται στους μετανάστες με ρόπαλα που είχαν στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο. Απο την φασιστική επίθεση το ένα από τα παιδιά βρίσκεται σε κώμα αυτή την στιγμή. Οι γιατροί δεν αποκλείουν σε περίπτωση αποφυγής του κινδύνου για την ζωή του, να υπάρχουν νευρολογικά προβλήματα.

Nα σημειωθεί πως μετά την εφαρμογή της μισάνθρωπης συμφωνίας της ευρώπης φρούριο με την τρίτη “ασφαλή” χώρα της τουρκίας, τον απρίλιο και έως τώρα οι αφίξεις προσφύγων/μεταναστών στην νότια ιταλία φτάνουν περίπου τις 70000 ενώ στα θαλάσσια σύνροα της ελλάδας με την τουρκία οι αφίξεις ειναι περίπου 6000. Οι ρατσιστικές επιθέσεις στην σικελία στις πόλεις της κατάνιας και της καλαβρία είναι αναλογικά αυξημένες. Στην σικελία τα κέντρα κράτησης τα διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες “συνεργάζονται” με την μαφία.

Ακολουθεί βίντεο με την επίθεση αναδημοσιευμένο από την Ex OPG Occupato – Je so’ pazzo

[dciframe]https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fexopgjesopazzo%2Fvideos%2F876791492427515%2F&show_text=0&width=560,520,280,1,no,border:1px solid blue;align:left;[/dciframe]