Παρεμβάσεις σε ραδιόφωνα της Μυτιλήνης για τον απεργό πείνας Mohamed A.

Το πρωΐ της Τετάρτης 18/1 έγιναν παρεμβάσεις στα ραδιόφωνα Αίολος και ΕΡΑ βορείου Αιγαίου. Παιχτηκε ηχητικό σποτ με το κείμενο της συνέλευσης, το κείμενο του Mohamed και το κάλεσμα στην πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης.

Όλοι/ες στη συγκέντρωση – πορεία στα κεντρικά λύκεια Παρασκευή 20/1 στις 18:00

Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας Mohamed A.
Παύση όλων των απελάσεων
Ελεύθερη μετακίνηση για όλους/ες

Ακολουθεί το ηχητικό  των παρεμβάσεων αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Mohamed A. σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Μυτιλήνη (18/01/2017)

Eνημέρωση Τετάρτη 18/01, 37η ημέρα απεργίας πείνας

Σήμερα 18/01 και ενώ ο Mohamed A. διανύει την 37η ημέρα απεργία πείνας, οι πιέσεις για χορήγηση εξιτηρίου έχουν ενταθεί.  Ο ίδιος παραμένει σωματικά αλλά και ψυχολογικά εξαντλημένος από τη συνεχιζόμενη αδιαλλαξία των αρχών αλλά και τον ψυχολογικό πόλεμο που του ασκείται από την επιβλέπουσα διευθύντρια της κλινικής. Σύμφωνα με δήλωσή της στον δικηγόρο, θα του δοθεί εξιτήριο αύριο το πρωί όπου και θα οδηγηθεί πίσω στα κρατητήρια της Α.Δ. Λέσβου υποψήφιος προς απέλαση.

Παράλληλα την αυριανή ημέρα θα κατατεθεί στο διοικητικό δικαστήριο της Μυτιλήνης αίτηση για την άρση της κράτησής του από τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ίδια ημέρα.

Πηγή: athens.indymedia.org