Θεσσαλονίκη – Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην μονή βλατάδων και σε ατμ

Η πραγματική ήττα στον πόλεμο που ζούμε δεν είναι η φυλάκιση ή ο εγκλεισμός, αλλά η παραίτηση και η αδράνεια. Γιατί οι ιδέες μας δεν φυλακίζονται. Γιατί οι ιδέες μας είναι σαρκοβόρα πουλιά που παραμονεύουν να επιτεθούν στο σάπιο σύστημα με κάθε μέσο και με κάθε κόστος. Έτσι, μπροστά σε συλλήψεις συντρόφων εμείς θα είμαστε εκεί να απαντάμε δίνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας, στέλνοντας τους συντροφικούς χαιρετισμούς μας.

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τις επιθυμίες μας πράξη, επιτεθήκαμε σε τρεις στόχους, σε ένδειξη αλληλεγγύης με τα άτομα που κατηγορούνται για ληστεία σε τράπεζα του Άαχεν στη Γερμανία. Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται το δικαστήριο, για το οποίο έχει καλεστεί διεθνής εβδομάδα αλληλεγγύης. Οι σύντροφοι έχουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στην συνεργασία με το σύστημα, ενάντια σε κάθε συμβιβασμό. Θέλοντας να δείξουμε τη στήριξή μας σε τέτοιου είδους επιθέσεις όπως οι ληστείες τραπεζών και σε τέτοιου είδους πολιτικές στάσεις, στέλνουμε τη διεθνιστική αλληλεγγύη μας καθώς δεν θέλουμε να την περιορίζουμε στα εδαφικά μας σύνορα, αλλά να την διαχέουμε σε κάθε μεριά του κόσμου.

Το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο σύστημα εξαερισμού της Μονής Βλατάδων, γιατί βρίσκουμε τους εαυτούς μας ενάντια στην πατριαρχεία, η οποία αποτελεί πυλώνα του εξουσιαστικού συμπλέγματος και στην οποία έχουν εναντιωθεί και οι ίδιοι οι συλληφθέντες. Το συγκεκριμένο μοναστήρι κρατάει έγκλειστα πουλιά μέσα σε κελιά, γεγονός που αποτέλεσε κίνητρο για μας να επιλέξουμε την στοχοποίησή του.

Το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου σαμποτάραμε με αφρό πολυουρεθάνιου στο ΑΤΜ της οδού Επταπυργίου και στο ΑΤΜ της οδού Ολυμπιάδος γιατί αποτελούν μέρος του καπιταλιστικού συστήματος το οποίο επιτιθόμαστε πάντα και μισούμε όπως και το πατριαρχικό σύστημα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΤΕ ΖΩΩΝ, ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΟ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΟΣΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Αναρχικοί/Αναρχικές

Πηγή: athens.indymedia.org