Οαχάκα, Μεξικό: Εκρηκτική-Εμπρηστική Επίθεση κατά Αντιπροσωπίας Πολυτελών Αυτοκινήτων στη Μνήμη του Punky Mauri από τη FAI-FRI

Ακυβέρνητη Οαχάκα: Οκτώ χρόνια από την ημέρα που έπεσε ο Punky Mauri η επίθεση συνεχίζεται. Πυροδότηση εκρηκτικών-εμπρηστικών μηχανισμών σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων.

Οι νεκροί μας είναι το λίπασμα και ο μαύρος σπόρος της αντιπαράθεσης, θρέφοντας την πραγματικότητα της επανάστασης και παρόντες σε κάθε χειρονομία που αντιπαρατίθεται με την εξουσία. Για τη διάδοση και την προπαγάνδιση της δύναμης των αγώνων και των ιδεών τους είναι σημαντικό να θρέφουμε το παρόν, να μη ξεχάσουμε ποτέ και να προωθούμε την πρακτική της μόνιμης εξέγερσης. 

Η Κυριαρχία, ως ιδεολογία και πρακτική της εξουσίας, καταστρέφει τη ζωή σε όλες της τις μορφές. Η δυστυχία της καθημερινότητας δε μας αφήνει αδιάφορους. Αν και η παραίτηση είναι η διέξοδος των πολλών και η παθητικότητα το ασφαλές καταφύγιό τους · κάθε πράξη άρνησης, επιθετικότητας, ανυπακοής στην επιβεβλημένη πραγματικότητα δείχνει ότι μερικοί άνθρωποι είναι ακόμα ζωντανοί

Η καθημερινή μας δραστηριότητα, ο τρόπος που σχετιζόμαστε μεταξύ μας, τα πάθη μας και η συλλογιστική μας πηγάζουν από τον καθένα μας, από την ιδιοσύστασή μας. Παρόλο που έχουμε δεσμευτεί για το χτίσιμο των κοινών μας απολαύσεων και αποζητούμε την παρουσία των άλλων, η ευθύνη των πράξεών μας ανήκει στον καθένα μας ξεχωριστά..

Συλλογικά ή μεμονωμένα θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις. Επιλέγουμε να υπονομεύουμε την κανονικότητα μιας θλιβερής κοινωνίας που ευθύνεται για την προοδευτική αυτοκαταστροφή της. Μπροστά στην απάθεια, στη σιωπή των μαζών και στα κοινωνικά κινήματα που προδίδουν και διαπραγματεύονται το αίμα των νεκρών. Αντιμέτωποι με την καταστροφή και τη λεηλασία των εδαφών και την καταδίκη σε μια πραγματικότητα της μη-ζωής: δίνουμε μάχες στο δρόμο, βάζουμε φωτιές και παραβιάζουμε την κοινωνική ειρήνη.

Το πρωί της  22ας Μαΐου, 2017, 8 χρόνια από την ημέρα που έπεσε ο Punky Mauri, τοποθετήσαμε εκρηκτικούς-εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, αχρηστεύοντας αποτελεσματικά πολλά οχήματα.

Αυτή είναι η δική μας πολεμική ιαχή που στέλνει δύναμη στους συντρόφους στην παρανομία και στους αιχμάλωτους του κοινωνικού πολέμου καθώς επίσης είναι ο τρόπος μας να θυμόμαστε τους πεσόντες.

Θα συνεχίσουμε την αντιπαράθεση με αυτή την πραγματικότητα με όλα τα δυνατά μέσα, χρησιμοποιώντας βία όταν αισθανόμαστε ότι αυτό είναι απαραίτητο και δεν αφηνόμαστε στα χέρια του Κράτους και των μηχανισμών καταστολής τους.

 

Mauricio Morales ΠΑΡΟΝ!

Ένας αγωνιστικός χαιρετισμός στον σύντροφό μας Fernando Bárcenas Castillo!

Φωτιά σε όλες τις φυλακές

Ζήτω η Αναρχία

Informal Anarchic Individualities
FAI-FRI

Μετάφραση baktirio

Πηγή: insurrectionnewsworldwide.com