Αθήνα – Κατάληψη των γραφείων της αυγής για τον Παναγιώτη Ζ. 4/9

Ενημέρωση από το athens.indymedia.org

4/9/ 8:02μμ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της κυβερνητικής εφημερίδας Αύγη. απαιτούμε την άμεση άρση της προφυλάκισης του συντρόφου μας με το γελοίο πρόσχημα της άγνωστης κατοικίας για εμπρησμό πυροσβεστικού οχήματος το 2012. τα μμε πασχίζουν να δημιουργήσουν ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ για τον παναγιωτη προσπαθώντας να αποπολιτικοποιησουν τόσο το πρόσωπο όσο και την υπόθεση του. είμαστε εδώ για να προπαγανδίσουμε τη δίκια μας πραγματικότητα.

4/9 9:16 μμ

. κατά τη διάρκεια της κατάληψης στα γραφεία της κυβερνητικής εφημερίδας Αύγη και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν προσεγγίσει αρχικά τα γραφεία αποχώρησαν, εμφανίστηκαν αιφνίδια οπκιτεσ. δυο απους τράβηξαν όπλο σε συντρόφους ενώ προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο. απωθήθηκαν με πυροσβεστήρες. οι σύντροφοι έφυγαν από την κατάληψη που έληξε κανονικά.

4/9 10:06 μμ

κατά τη διάρκεια της κατάληψης στα γραφεία της κυβερνητικής εφημερίδας Αύγη και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν προσεγγίσει αρχικά τα γραφεία αποχώρησαν, εμφανίστηκαν αιφνίδια οπκιτεσ. δυο απαυτους τράβηξαν όπλο σε συντρόφους ενώ προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο. απωθήθηκαν με πυροσβεστήρες. οι σύντροφοι έφυγαν από την κατάληψη που έληξε κανονικά.