Βόλος – Αντιφασιστική παρέμβαση εν όψη ομιλίας των ναζί της χα

post image

Στα πλαίσια του καλέσματος αντιφασιστικής συγκέντρωσης αύριο Κυριακή 24/9, εν όψη της δημόσιας εκδήλωσης της Χ.Α Μαγνησίας με ομιλητές τους βουλευτές Λαγό και Ηλιόπουλο στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23/9 παρέμβαση με χιλιάδες φειγ βολαν.

Ενάντια στην περιχαράκωση, τον ελιτισμό , τον απομονωτισμό και τις σχέσεις εξουσίας που αυτά συντηρούν – πορευόμαστε με αλληλοσεβασμό , χτίζοντας στην πράξη και στον δρόμο, σχέσεις αλληλεγγύης μέσω οριζόντιων συμμετοχικών διαδικασιών . Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων όσων έχουν διαλέξει το στρατόπεδο της επανάστασης. Καμία υποχώρηση κανένας συμβιβασμός για κανέναν λόγο.

Ο φασισμός κρύβεται παντού , από τις ιδεολογικοφανής αγκυλώσεις , τον ενδοκινηματικό κανιβαλισμό ως τα διάφορα εξουσιαστικά κατάλοιπα που μένουν στο απυρόβλητο . Από το μαχαίρι του φασίστα ,στο ρατσιστικό παραλήρημα του γείτονα και τον διάχυτο σεξισμό. Από την βία της εξουσίας ως την σιωπηλή αποδοχή της από μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας . Ούτε βήμα πίσω, εμπρός για ένα ουσιώδες, πολύμορφο και μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα κόντρα στην ανάθεση , τις άτυπες ιεραρχίες ,την ηττοπάθεια και την παραίτηση.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ , ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.

Υ.Γ: Χαιρετίζουμε τις δράσεις μαχητικού αντιφασισμού με συνέπεια συνέχεια και περιεχόμενο από το Πέραμα μέχρι την Αμερική.

Συγκέντρωση στην πλατεία Αλμυρού στις 18:00.

*Όσοι/ες ενδιαφέρονται ας ενημερωθούν από άτομα συλλογικοτήτων.

 

Πηγή: athens.indymedia.org