Αλμυρός – Eπίθεση των μπάτσων στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Πληροφορίες από athens.indymedia.org

5.20μμ – λυσσά και οργή για τον παυλο φυσσα.

ούτε στον αλμυρό, ούτε πουθενα-τσακιστε τους φασίστες σε πόλεις και χωρία.

άγριο πέσιμο από 4 διμοιρίες μπάτσους στους συντρόφους που φτάσανε από βόλο.
μια κοπέλα μεταφέρεται νοσοκομείο από γκλοπ στο κεφάλι
όποιος μπορεί να βοηθήσει από γύρω να βοηθήσει τα 80 συντρόφια που δίνουν μάχη τώρα σώμα με σώμα

5.36μμ – Περιπου 80 Αντιεξουσιαστες.τριες απο τον βολο συγκεντρωθηκαμε στον αλμυρο απο τις 16:00.
Η πολη αστυνομοκρατειται απο 4 διμοιρίες, 2 μπλε 2 χακι και απειροι λιτες και καπελακηδες.
Η πορεια προσπαθησε να προσεγγισει την κεντρικη πλατεια αλλα αποκλείστηκε.
Η συγκεντρωση πραγματοποιείται στην πλατεια αγ Δημητρίου.
Ασφαλης προσβαση απο την οδου βολου

6.07μμ -Ξυλο μεταξυ χακι και αντιφασιστών. Υπαρχει και μπατσοελικοπτερο

6.09μμ – νεότερα νέα, ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην εκκλησία του αγ δημητριου, αριθμεί γύρω στα 100 άτομα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μπάτσοι ξεπερνούν τις 10 διμοιρίες, οι σύντροφοι όσο μπορούσαν απόκρουσαν την επίθεση αλλά οι μπάτσοι ήταν παρά πολλοί, τώρα ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, οι φασίστες άφαντοι, οι σύντροφοι φωνάζουν δυναμικά συνθήματα, τους έχουν απωθήσει γύρω στα 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία που θα γίνονταν και η συγκεντρψση και αναμένουμε εξέλιξη

10.53μμ – Τέλος αντιφασιστικής παρέμβασης πριν από μίση ώρα είχαμε ενημέρωση μέσω τηλ. Οι αντιφασιστες/σιστριες είχανε δυναμική παρεμαση στην πόλη του αλμυρού από νωρίς το μεσημέρι, ο κόσμος πλαισίωσε την παρέμβαση όσο μπορούσε, λόγω το ότι οι μπάτσοι είχαν αποκλείσει όλους τους δρόμους και τα στενά ακόμα, ο κόσμος έφτανε γυρωστα 150 άτομα με τους νέους του αλμυρού να βρίσκονται στο πλευρό των συντρόφων που πραγματοποιούσαν την παρέμβαση. Οταν έγινε η επίθεση από πλευρά των μπάτσων οι σύντροφοι με όλες τις δυνάμεις τους απόκρουσαν την επίθεση δυναμικά και περιφρουρησαν τον κόσμο στην προσπάθεια αυτή τραυματίζεται μια κοπέλα στο κεφάλι από γκλοπ μπάτσου, ευτυχώς της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν πήγε νοσοκομείο για το λόγο ότι υπήρχε πληροφορία ότι στα επείγοντα παρακολουθούνταν από λιτές. Επίσης σε όλη την παρέμβαση οι μπάτσοι είχαν περικυκλώσει τον κόσμο από 3 διμοιρίες μπλε και 3 πράσινων γουρουνιών.

λυσσά και οργή για τον παυλο φυσσα.

ούτε στον αλμυρό, ούτε πουθενα-τσακιστε τους φασίστες σε πόλεις και χωρία.

Ενάντια στην περιχαράκωση, τον ελιτισμό, τον απομονωτισμό και τις σχέσεις εξουσίας που αυτά συντηρούν – πορευόμαστε με αλληλοσεβασμό, χτίζοντας στην πράξη και στον δρόμο, σχέσεις αλληλεγγύης μέσω οριζόντιων συμμετοχικών διαδικασιών. ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων όσων έχουν διαλέξει το στρατόπεδο της επανάστασης. καμία υποχώρηση κανένας συμβιβασμός για κανέναν λόγο.

αντιφασίστες/αντιφασίστριες από βόλο και αλμυρό