Αθήνα – Σύλληψη και σοβαρός τραυματισμός ατόμου από τους μπάτσους της αντιτρομοκρατικής

Όπως αναφέρεται στα καθεστωτικά μέσα, το πρωί του Σαββάτου 28/10 οι μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν άτομο στην πλατεία Αττικής μετά απο εντολή του εισαγγελέα η οποία  αφορά την υπόθεση της έκρηξης παγιδευμένου δέματος στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του Παπαδήμα την 25η Μαΐου, και πριν από μήνες την αποστολή άλλων  εκρηκτικών δεμάτων στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, στο υπουργείο οικονομικών της γερμανίας και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Υπήρξαν αρκετά “ευρήματα” σύμφωνα με τους μπάτσους στο σπίτι του συλληφθέντα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο αθηναικό indymedia ο άνθρωπος που δέσανε οι μπάτσοι έχει τραμπουκιστεί άγρια από τους μπάτσους και έχει τραυματιστεί σοβαρά. Συγκεκριμένα:

Έκτακτη ενημέρωση. Ο σύντροφος που συνελήφθει σήμερα τα ξημερώματα απο την αντιτρομοκρατική τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι του κατα τη διάρκεια της βίαιης αρπαγής του απο τους μπάτσους. Χρειάζεται επειγόντως η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Κανείς Σύντροφος δεν είναι μόνος του


Άυριο θα οδηγηθεί στην ευελπίδων στις 12 το πρωί ο σύντροφος που συνελήφθει χτές το βράδυ απο την αντιτρομοκρατική. Κατηγορείται για δυο κακουργήματα. Επίσης στις 10 το πρωι θα περάσει απο τον ειδικό εφέτη ανακριτή στη λουκάρεως για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του.

Κανένας σύντροφος μόνος του!!

Όλοι στα δικαστήρια!!