Κείμενο του αναρχικού κρατούμενου Φώτη Τζιώτζη για το καθεστώς εξαίρεσής του

Αναδημοσίευση απο athens indymedia

 

Κείμενο του αναρχικού κρατούμενου Φώτη Τζιώτζη σχετικά με το καθεστώς εξαίρεσης απέναντι του

Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να δημοσιοποιήσω την εκδικητικότητα και το μένος του κράτους καθώς και το καθεστώς εξαίρεσης σε όσους έχουν επιλέξει να μείνουν αμετανόητοι και αμετακίνητοι στις ιδέες και τις αξίες τους.

Βρίσκομαι αιχμάλωτος στις ελληνικές φυλακές από τον Μάιο του 2015 για απαλλοτριώσεις τραπεζών και απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά μπάτσων. Μετά από επτά χρόνια εγκλεισμού μου χορηγήθηκε τακτική άδεια την οποία παραβίασα, επιλέγοντας τον δρόμο της ελευθερίας. Έναν δρόμο ελευθερίας που δεν ξέχασα ούτε για μια στιγμή στη διάρκεια του πολυετή εγκλεισμού που ακολούθησε. Η επιλογή της ελευθερίας είχε ως συνέπεια να βρεθώ ξανά αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους εξαντλώντας πάνω μου ακόμα μεγαλύτερη εκδικητικότητα αποσκοπώντας μόνο στόχο την ψυχική μου εξάντληση και τιμωρία. Αναλυτικά ο νόμος 94 παρ. 4 και 3 του ποινικού κώδικα, ο οποίος αποτελεί νομοθέτημα των ίδιων, αναφέρει ρητά πως τα αδικήματα που τελούνται κατά τη διάρκεια των ημερών της άδειας δεν μπορούν να συγχωνευτούν με τα παλαιότερα. Όχι στην τέλεση αδικημάτων πέραν των ημερών αυτών και εφόσον έχω κηρυχθεί δραπέτης και έχουν εκδοθεί τα σχετικά εντάλματα είναι μία εξόφθαλμη περίπτωση εκδικητικής ερμηνείας.

Στοχεύει στο να μου φορτώσουν άλλη μια 20ετή κάθειρξη η οποία εκτιεται αφού πρώτα τελειώσει πρώτη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσω το ελάχιστο 17 χρόνια μέσα στις φυλακές περισσότερα και από το αν θα καταδικαστεί η ανθρωποκτονία. Κλείνοντας αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι ένα ακόμα παράδειγμα που δείχνει την μανία του κράτους απέναντι στους πολιτικούς κρατούμενους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους φιμώσουν τον λόγο και να τους οδηγήσουν σε ψυχική εξάντληση. Απαντώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να αφήσω ανοιχτό κανένα παράθυρο συμβιβασμού, κανένα παράθυρο μετάνοιας, κανένα παράθυρο φόβου και ήττας. Αντιθέτως, θα συνεχίσω να μάχομαι εντός και εκτός των τειχών με όποιο τρόπο και μέσο διαθέτω. Θα συνεχίσω να μάχομαι στο να δοθούν απαντήσεις σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι ζουν στο απυρόβλητο και μπορούν με ένα στυλό και μια στοίβα χαρτούρα να παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων μέσα και έξω από τις φυλακές βασανίζοντας τους με ύπουλές τακτικές φυσικά με την προτροπή και συγκάλυψη της εκάστοτε διεφθαρμένης κυβέρνησης.

Είμαστε οι πράξεις μας!!!

Παραμένω αμετανόητος και συνεχίζω

Ζήτω η Ελευθέρια

Ζήτω η Αναρχία

Υ.Γ: η φωτογραφία του κατά τ’άλλα επίσημου έγγραφου που έλαβα ως απάντηση στην πρώτη αίτηση συγχώνευσης. Ένα χειρόγραφο σημείωμα σε κόλλα Α4 χωρίς συμβούλιο από το αρμόδιο δικαστήριο με την υπογραφή και σφραγίδα της διεφθαρμένης «μαριονέτας» Αντεισαγγελέα Ιωάννα Ζωγράφου.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την αντιμετώπιση και την αξία που δείχνουν ως προς την ανθρώπινη ελευθερία.

Φυλακές Δομοκού
Φώτης Τζιώτζης
27 Ιουνίου 2023