Αμβούργο – Επίθεση σε οχήματα των μπάτσων

 

Στο Αμβούργο λέμε αντίο στα μπατσικά

Στις 17 Μαρτίου, βάλαμε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας στο Αμβούργο. Ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Δημάρχου Olaf Scholze κάψαμε όχημα της φρουράς του στη Schmarjestraße. Στη Hindenburgstraße μπροστά από τα γραφεία της ένωσης αστυνομικών GdP) ακριβώς μπροστά στην αστυνομία πυρπολήσαμε ένα βαν της GdP.

Η ένωση αστυνομικών και ο πρόεδρός της Kirsch απείλησαν μετά από τις συγκρούσεις στο Αμβούργο στις  21.12.2013 ότι «Την επόμενη φορά θα υπάρχουν σκοπευτές!». Μια προειδοποίηση για κλιμάκωση στο Αμβούργο με αναφορές στις συγκρούσεις στη Γένοβα και την εκτέλεση του Κάρλο Τζουλιάνι εξέδωσε με παρόμοιο τρόπο η Ομοσπονδία Γερμανών Αστυνόμων (Detectives). Είναι ξεκάθαρο ότι ενόψει του κινδύνου απώλειας ελέγχου κατά τη Σύνοδο των G20, δεν αποκλείονται οι νεκροί διαδηλωτές. Τα καθημερινά θύματα των μπάτσων αντιμετωπίζονται ως αναγκαίες παράπλευρες απώλειες για το σύστημα.

Η ένωση αστυνομικών εργάζεται μαζί με το Γερμανικό αστυνομικό σώμα ως το πολιτικό σκέλος των μπάτσων. Πιέζουν για σκληρότερες ποινές σχετικά με τις  «σωματικές» επιθέσεις στους αστυνομικούς. Για παράδειγμα η σχεδιασμένη παράγραφος 114 προτείνει ότι οι επιθέσεις θα έπρεπε να τιμωρούνται πιο εύκολα και πιο σκληρά και σε κάθε περίπτωση με φυλάκιση. Δεν θα χρειάζεται καν η ύπαρξη τραύματος. Και αν ο επιτιθέμενος φέρει όπλο χωρίς να το χρησιμοποιήσει ή να έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει, η ποινή θα μεγαλώνει. Η υπάρχουσα παράγραφος αυτού του νόμου είχε αυστηροποιηθεί  το 2011. Αλλά αντίθετα με τα νούμερα που παρουσιάστηκαν δημόσια, οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών στην πραγματικότητα έχουν μειωθεί. Ακόμα και οι δικηγόροι του ποινικού δικαίου έχουν δηλώσει ότι οι σοβαροί τραυματισμοί αστυνομικών που οδηγούν σε παρατεταμένη νοσηλεία, στη Γερμανία, είναι πολύ σπάνιοι. Δυστυχώς. Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα για ποιους δουλεύουν οι νόμοι τους.

Η ένωση αστυνομικών έχει τώρα ένα όχημα λιγότερο για να παρέχει καφέ τους μπάτσους κατά τη διάρκεια της Συνόδου. Και ένα βαν λιγότερο να στέκεται εμπόδιο ή να περιπολεί στις γειτονιές μας. Αυτό ίσως δεν είναι πολύ, αλλά μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές από οποιονδήποτε το αποφασίσει. Ας καταστρέψουμε τους καταπιεστές μας. Δεν έχουμε να περιμένουμε για κάτι.

Θυμόμαστε τον Ian Tomlinson, που πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Σύνοδο των G20 στο Λονδίνο, το 2009 όταν οι μπάτσοι τον έριξαν στο έδαφος πολλές φορές, τον κοπάνησαν άλλες τόσες και δεν έκαναν καμία προσπάθεια ανάνηψης.

Θυμόμαστε τον Κάρλο Τζουλιάνι, τον οποίο τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν οι μπάτσοι κατά τη διάρκεια της Συνόδου G7 στη Γένοβα, το 2001. Και για όλους αυτούς των οποίων τα ονόματα δεν ξέρουμε και δολοφονήθηκαν από μπάτσους σε συνθήκες καθημερινότητας..

Πριν τη σύνοδο, κατά τη σύνοδο και μετά τη σύνοδο: ενάντια στο κράτος, τον καπιταλισμό και κάθε εξουσία!

Μετάφραση baktirio

Πηγή:insurrectionnewsworldwide.com