Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27/3 – Συγκεντρωτικά τα καλέσματα

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 16:00 στο πάρκο ΝΤΟΡΕ (Παύλου Μελά με Εθνικής Αμύνης).

πατριώτες, χριστιανοφασίστες, ρατσιστές, αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες

και λοιπά συντηρητικά μιάσματα της ιστορίας

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

κατάληψη Terra Incognita


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ

Παπαδαριό, εκκλησία, φασίστες και νεοναζί, σύλλογοι βετεράνων “ειδικών δυνάμεων” και λοιπά βοθρολύμματα της πόλης νομίζουν ότι μπορούν να χύσουν το αντιμεταναστευτικό, ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο στην πόλη, ό,τι ώρα θέλουν.

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ

Αναρχικοί κι αντιφασίστες στήνουμε μπλόκο στη φασιστική ελληνορθόδοξη παρέλαση που δείχνει τα δόντια της στους καταπιεσμένους του κόσμου. Η “ισλαμοποίηση” ντύνεται το μανδύα του νέου κινδύνου, κατασκευάζει τον “άλλο”, τον εσωτερικό εχθρό, το θήραμα. Το μέτωπο που στήνει ο γνωστός μεγαλοαληταράς, χουντικός νταβατζής Άνθιμος, το προκάλυμμα του ναζισμού θα το διαλύσουμε εδώ και τώρα.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο ΜΠΛΟΚΟ ενάντια στον φασισμό ενάντια στον
σύγχρονο ολοκληρωτισμό

Πάρκο Ντορέ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 16.00
ΜΑΥΡΟ & ΚΟΚΚΙΝΟ


Mετά τη γνωστή φιέστα του Ανθιμου «Μένουμε Χριστιανοί. Μένουμε Έλληνες» όλα τα κατακάθια τούτης της πόλης βρήκαν την ευκαιρία τους να μαζευτούν για ακόμα μία φορά στη συγκέντρωση που καλείται την Πέμπτη με κεντρικό σύνθημα “Όχι Στην Ισλαμοποίηση και Μετατροπή της Πατρίδος μας σε Hot Spot!”. Το κάλεσμα της πορείας (το οποίο συνδέει την υπογεννητικότητα, τις εκτρώσεις, τις αυτοκτονίες, την ανεργία και την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, την επεκτατική τουρκική πολιτική και τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές για να αποδείξει την τεράστια απειλή που αποτελεί για τον τρισχιλιετή πολιτισμό “μας” η “ισλαμοποίηση” της χώρας “μας”) θα βρει τους γνωστούς αποδέκτες: φασισταριά κάθε είδους και απόχρωσης, ρατσιστές και ισλαμοφοβικούς, ελληνόψυχους, φονταμενταλιστές χριστιανούς.

Όλοι αυτοί λοιπόν,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

Σήμερα, πιο έντονα από ποτέ άλλοτε, ο αντιφασισμός γίνεται πράξη στο δρόμο.
Κανένας άλλος δε θα κάνει την δουλειά του εργατικού κινήματος αντί για αυτό.
Γιατί κανένας άλλος δε θέλει, αλλά ούτε και μπορεί.

Οι καταπιεσμένοι αυτού του κόσμου οφείλουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, ενάντια στο μίσος για τη ζωή.
Γι αυτό και είναι οι αντιφασίστες και αντιφασίστριες, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, μετανάστες/τριες, lgbtqi+ άτομα, που θα σταθούμε απέναντι τους την Πέμπτη.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 16.00,
Πάρκο ΝΤΟΡΕ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης


Επειδή αγωνιζόμαστε για να καταστραφεί το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που γεννά τη φτώχεια, τους πολέμους, τον ξεριζωμό ανθρώπων από τους τόπους τους, την εκμετάλλευση, την καταπίεση, τη λεηλασία της φύσης…

Επειδή η εθνική ενότητα είναι η ενότητα ανάμεσα σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, η ενότητα που τα αφεντικά προωθούν για να συνεχίζουν να μας ξεζουμίζουν…

Επειδή εμείς δε διαχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρώμα του δέρματος, το φύλο και τη φυλή…

Επειδή δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους “έλληνες” εφοπλιστές, επιχειρηματίες, βιομήχανους, τραπεζίτες, πολιτικούς, μπάτσους, ρατσιστές, φασίστες, ρασοφόρους κήρυκες του μίσους ενάντια στους “ξένους”…

Επειδή οι δρόμοι είναι ο χώρος που εκδηλώνονται οι πορείες, οι απεργίες, οι συγκρούσεις όσων παλεύουν για έναν κόσμο ελεύθερο και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε βορά στον εθνικό-θρησκευτικό εμετό ξενοφοβίας των Άνθιμων, των έφεδρων δολοφόνων, των φασιστών…

Επειδή η αντιφασιστική δράση οφείλει να είναι κομμάτι της συνολικής αντικρατικής και αντικαπιταλιστικής δράσης, αλλά και δράση αδιαμεσολάβητη και αντιθεσμική…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16.00 στo πάρκο του Ντορέ (Εθνικής Αμύνης με Παύλου Μελά)

για να μπλοκάρουμε την πορεία ενάντια στους μετανάστες που κάλεσαν στρατόκαβλοι, φασίστες και παπαδαριό και η οποία δε θα γίνει ποτέ.

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά


Οι Καταπιεσμένοι ανά τον κόσμο βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα την άγρια λεηλασία των ζωών μας, μέσα στα πλαίσια της κρίσης αναπαραγωγής ου συστήματος. Κράτος, κεφάλαιο και τα εξουσιαστικά τους δεκανίκια επιχειρούν να κινητοποιήσουν συντηρητικά ένστικτα, κατασκευάζουν ¨εσωτερικούς¨ εχθρούς, δαιμονοποιούν το διαφορετικό για να αποπροσανατολίσουν τους από τα κάτω από τους πραγματικούς τους εχθρούς και να εκτρέψουν το ξέσπασμα της κοινωνικής οργής προς τους δίκαιους αποδέκτες της.
Ενάντια σε κράτος, κεφάλαιο και κάθε εθνικιστικό, φασιστικό, ρατσιστικό ιδεολόγημα και παραλήρημα
Ανυποχώρητος αντικρατικός, αντικαπιταλιστικός, αντιφασιστικός αναρχικός αγώνας μέχρι την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση.

 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 16.00,
Πάρκο ΝΤΟΡΕ

 Αναρχική Συλλογικότητα Άνω Θρώσκω