Αθήνα – Παρεμβάσεις σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στη σκλαβιά στις ηπα

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις αλληλεγγύης στο αγώνα ενάντια στην σκλαβιά που έχει ξεκινήσει στις φυλακές των  ηπα, από την συνέλευση Συνέλευση αλληλεγγύης
στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στη σκλαβιά.

Αναδημοσίευση από  contra info

 

Αποκλεισμός των McDonald’s στο Σύνταγμα

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε 2ωρος αποκλεισμός των McDonald’s στο Σύνταγμα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στη σκλαβιά που έχει ξεκινήσει ήδη στις αμερικάνικες φυλακές από τις 9 Σεπτέμβρη.

Τα McDonald’s είναι μία από τις βασικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται το καθεστώς της δουλείας που έχει επιβληθεί στους/στις κρατούμενους/ες στις ΗΠΑ εξασφαλίζοντας και άλλα κέρδη στον πολυεθνικό κολοσσό.

Κατά τον 2ωρο αποκλεισμό από αρκετούς/ές αλληλέγγυους/ες μοιράστηκαν πολλά κείμενα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά και πετάχτηκαν τρικάκια. Η αποχώρηση έγινε συντεταγμένα όταν έφτασε στο Σύνταγμα η πορεία των μεταναστών από τα hot spot· φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης στους μετανάστες ενσωματωθήκαμε στον όγκο της πορείας.

Συνέλευση αλληλεγγύης
στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στη σκλαβιά

Παρέμβαση στις φυλακές Κορυδαλλού

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την αιματοβαμμένη εξέγερση με 43 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στις φυλακές Άττικα, οι φυλακές της Αμερικής ξαναβρίσκονται σε αναβρασμό.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης στον αγώνα ενάντια στη σκλαβιά των κρατουμένων στις φυλακές των ΗΠΑ καθώς και στην κινητοποίηση που έχουν ξεκινήσει οι γυναίκες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή δεκάδων αλληλέγγυων.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ «ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ»
ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α

Συνέλευση αλληλεγγύης
στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στη σκλαβιά