Μπρίστολ: Βανδαλισμός περιουσιών ανθρωποφυλακων από Eco-αναρχικούς βάνδαλους – FAI/IRF (UK)

Αυτή η δράση είναι αφιερωμένη σε όλους τους νέους, τους νέους που δεν έχουν προσανατολισμό ακόμη, τα παιδιά που εναντιώνονται σε όλα. Σε αυτούς που απεχθάνονται να τους λένε τι να κάνουν, μισούν την εξουσία, που αντιτίθενται στον νόμο, αυτούς που δεν τους απασχολεί η αναρχία*. Επαναστάτες χωρίς αιτία. Η πύλη της φυλακής είναι ένα σύνορο, είναι μέρος του ταξικού συστήματος, της εγκληματικότητας, της λιτότητας και του πολέμου για την εκμετάλλευση των πόρων. Χρειάζονται να ελέγχουν τους ανθρώπους και χρησιμοποιούν ως εργατικό δυναμικό τους έγκλειστους στις ιδιωτικές φυλακές. Οι φυλακές είναι εκμετάλλευση.

Φυλακή HMP Bristol, Horfield – έγιναν χαρακιές και σχίστηκαν τα λάστιχα σε δύο αυτοκίνητα ανθρωποφυλάκων – ένα ήταν σπορ αυτοκίνητο P6 SHT

Bristol, Horfield –  στη δ/νση 12 Oak Road, στο σπίτι ενός ανθρωποφύλακα ζωγραφίστηκαν κάγκελα στα παράθυρα με μπογιά/σπρέι καθώς και η λέξη “screw*” σε όλο το σπίτι (* αγγλική αργκό για τους ανθρωποφύλακες)

Οι δράσεις αυτές έγιναν κατά τη Διεθνή Εβδομάδα Αλληλεγγύης στους Αναρχικούς Κρατούμενους, 23-30 Αυγούστου.

Αλληλεγγύη στους αναρχικούς της Ιταλίας που συνελήφθησαν κατά την επιχείρηση Scripta Manent και ­σε όλους τους κρατούμενους που εξεγέρθηκαν στην Αμερική στις 9 Σεπτεμβρίου.

Eco-anarchist vandals – FAI/IRF

Πηγή: 325.nostate.net

*σημείωση baktirio εκτιμούμε πως η/ο συντάκτης της ανάληψης ευθύνης απευθύνεται σε όσες/ους εξεγείρονται και δεν αυτοπροσδιοριζονται ως αναρχικές/οι