Ενημέρωση τρίτη 17/1, 36η ημέρα απεργίας πείνας

Απο νωρίς το πρωί, είχαμε τις πληροφορίες οτι η διευθύντρια του νοσοκομείου, πίεζε τον ίδιο, ώστε να αρχίσει να σιτίζεται και να λαμβάνει υγρά. Αυτές οι πρακτικές αποτελούν προφανώς ένα σωματικό και ψυχολογικό μέτρο πιέσεις προς τον απεργό, ευθυγραμμισμένες με την στάση της αστυνομίας όλων αυτών των ημερών στο νοσοκομείο.
Υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διευθύντρια έχει υπογράψει το εξιτήριο, ωστόσο μέσα απο διάφορες πιέσεις  και καταστάσεις αυτό ακόμα δεν έχει εκδοθεί, οπότε και ο απεργός βρίσκεται στο νοσοκομείο. Νωρίς το πρωί του χορηγήθηκε ξανά ορός, όμως μετά απο λίγη ώρα, τον έβγαλαν ξανά. Παίζοντας ουσιαστικά με την κατάσταση της υγείας του.Ο ίδιος σήμερα, είναι φανερά εξαντλημένος με αρκετές ζαλάδες και αδυναμίες ως πρός το να κουνηθεί και να επικοινωνήσει.
Στο νομικό κομμάτι την πέμπτη 19/1 θα κατατεθεί στα δικαστήρια της Μυτιλήνης αίτηση για άρση της κράτησης του εξαιτίας της βεβαρημένης υγείας του.

Εμείς δηλώνουμε από την πλευρά μας προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να παίζει με την ζωή του απεργού πείνας και πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σταθούμε μαζί του, σε αυτόν τον αγώνα που μας αφορά όλους και όλες.

Παρασκευή 20/1 Πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Μohamed A.

Άμεση παύση όλων των απελάσεων.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Mohamed A.

Πηγή: athens.indymedia.org