Florian Menesplier – Πως να γίνεις (σκοτώνοντας) εκατομυριούχος

Υπάρχουν τόσοι πολλοί φασίστες στη Γαλλία που δεκάδες χιλιάδες είναι έτοιμοι να ενισχύσουν οικονομικά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Ναέλ.

Ο Florian Menesplier, ο μπάτσος που δολοφόνησε τον Nahel, είναι ένας πρώην στρατιώτης που φοίτησε στο ιδιωτικό καθολικό λύκειο Sainte-Famille Saintonge, πριν ενταχθεί στο 35ο Σύνταγμα Πεζικού και στη συνέχεια ενταχθεί στην αστυνομία. Διαπράττοντας αυτό το έγκλημα, πέτυχε το “τζακ ποτ” Είναι εμετικό αλλά αληθινό. Πριν από τρεις ημέρες, o φασίστας του εθνικού μετωπου της lepen, Jean Messiha ξεκίνησε μια καμπάνια οικονομικής υποστήριξης του δολοφονού ξεπερνώντας τις 700.000€!
Σε συτό νσ προσθέσουμε και την “αλληλεγγύη” των συναδέλψων του εκτελεστή που έχουν μαζέψει οι μπάτσοι μοτοσυκλετιστές του Hauts-de-Seine (ο νομός της πόλης Ναντέρ), οι οποίοι συγκέντρωσαν σχεδόν 50.000 ευρώ. Πρόσθετη απόδειξη ότι η τα εγκλήματα των μπάτσων δεν είναι «γκάφες» ούτε «γλιστρήματα». Σε κάθε περίπτωση αστυνομικής βίας, ένα εξαιρετικά ισχυρό και οργανωμένο δίκτυο “αλληλεγγύης”, με σημαντικά μέσα ενημέρωσης και οικονομικούς πόρους, ενεργοποιείται εντός της αστυνομίας.

Ο ρατσισμός και η αστυνομική προπαγάνδα φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο που οι άνθρωποι επιβραβεύουν μαζικά όσους σκοτώσουν έναν νεαρό βορειοαφρικανικής καταγωγής. Στη λίστα των δωρητών, βρίσκουμε για παράδειγμα το ψευδώνυμο «Jean Culas Mélenchon» που πλήρωσε 1102€, μεταξύ άλλων 4ψήφιων δωρεών. Υπάρχουν πλούσιοι φασίστες στη Γαλλία που είναι έτοιμοι να “δωρήσουν” σχεδόν έναν κατώτατο μισθό μόνο και μόνο για να επιδοτήσουν έναν δολοφόνο με στολή. Να τον συγχαρούν οικονομικά.

Ο Florian Menesplier μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος επειδή σκότωσε έναν έφηβο και μπορεί ήδη να αγοράσει ένα δεύτερο σπίτι ή ακόμα και να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.
Ξεκάθαρα δεν έχει να κάνει μόνο “δωρέες” αυτή η στήριξη: ουσιαστικά αποτελεί χρηματοδότηση τέτοιων δολοφονικών ενεργειών στις γειτονιές και επίδειξη λευκής υπεροχής. Αποτελεί ένα είδος “διαδήλωση” δειλών ανθρώπων, μια “διαδήλωση” με οικονομική μορφή, όλων όσοι είναι λάτρεις της “τάξης” των μπάτσων και των φασιστών.

Το 2019, η κυβέρνηση είχε σταματήσει σε λιγότερο από 48 ώρες ένα δίκτυο οικονομικής ενίσχυσης υπέρ της οικογένειας του Christophe Dettinger, ενός πυγμάχου των Κίτρινων Γιλέκων που είχε απωθήσει με τα γυμνά χέρια του μπάτσους με πανοπλίες, οι οποίοι χτυπούσαν μια γυναίκα στο έδαφος. Οι αρχές είχαν ισχυριστεί ότι αυτό το δίκτυο άλληλεγγύης «ενθάρρυνε τη βία». Ο υπουργός Εσωτερικών τότε έκανε λόγο για «χρηματοδότηση βίας». Η Marlène Schiappa ζήτησε να εντοπιστούν οι συνεισφέροντες. Η Elisabeth Borne (αριστερή που μπήκε στην κυβένρνηση μακρον) ούρλιαζε από αγανάκτηση.

Αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που μαζεύον οι φασίστες για τον μπάτσο που “επίσημα” κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» σε βάρος ανηλίκου, δεν προκαλούν την παραμικρή αντίδραση της κυβέρνησης.

Πηγή contre-attaque.net