Συγκέντρωση αλληλεγγύης 3/7 για την δίκη των 4 προφυλακισμένων συντρόφων

Συγκέντρωση αλληλεγγύης 5/7 για την δίκη των 4 προφυλακισμένων συντρόφων Φ.Δ,Ι.Ρ,Λ.Β και Π.Β.

Ανέκαθεν το κράτος προσπαθεί να εδραιώσει την κυριαρχία του σ’αυτούς που το απειλούν ή που θεωρεί πως εν δυνάμει θα μπορούσαν να το απειλήσουν. Στα μάτια των εξουσιαστών κάθε μορφή αντίστασης από τα μαχόμενα κομμάτια της κοινωνίας αντιμετωπίζονται με φόβο, επιστρατεύοντας έτσι οποιαδήποτε δόλια και τρομολαγνική τακτική διαθέτει.

Στην περίπτωση των τεσσάρων συντρόφων Φώτη Δ.,Ιάσονα Ρ., Λάμπρου Β., Παναγιώτη Β. έχει ήδη διαρθρωθεί από την μπατσοδικαστική συμμορία μια εξοντωτική τακτική, όπου η τελευταία της πράξη είναι η στοχευμένη αλλαγή της δίκης απο τα δικαστήρια της Σκουζέ στον Πειραιά, στο δικαστήριο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, στο οποίο έχουν λάβει χώρα δίκες όπως της 17Ν, του Ε.Α, της Σ.Π.Φ στο πλαίσιο ενός καθεστώτος εξαίρεσης.

Η σπασμοδική κίνηση αυτή του κράτους δεν είναι τίποτα άλλο από μια απέλπιδα προσπάθεια να τρομοκρατήσει περαιτέρω τους συντρόφους μας, οδηγώντας τους σε μια δίκη εντός παρόμοιων τοιχών με αυτών που βρίσκονται αιχμάλωτοι για 18 και 7 μήνες αντίστοιχα. Αποτελεί, επίσης, μια μάταιη κίνηση να εμποδίσει το κίνημα αλληλεγγύης να σταθεί με τη παρουσία του στο πλάι των συντρόφων. Ορίζοντας ως αίθουσα δίκης, ένα μικρό και ελεγχόμενο χώρο, οπού μπορείς να μπεις μόνο αφού δείξεις τη ταυτότητα σου, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που έχουν σκοπό γιατί ο κόσμος του αγώνα δεν τρομοκρατείται ούτε καταστέλλεται.

Άλλωστε, οι επιλογές μας είναι ξεκάθαρες. Στεκόμαστε αλληλέγγυα στα έγκλειστα συντρόφια μας και αγωνιζόμαστε για την αποφυλάκισή τους. Εναντιωνόμαστε στο κράτος και τους σχεδιασμούς του, που κρατάει τους συντρόφους μας έγκλειστους από μια καθαρά εκδικητική στάση απέναντι στα εξεγερμένα υποκείμενα. Η ποινικοποίηση των σχέσεών μας μπορεί μόνο να τις ισχυροποιήσει.

Kαλούμε την Τετάρτη 5/7 και ώρα 8.30 π.μ. σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 4 προφυλακισμένους συντρόφους στα δικαστήρια των γυναικείων φυλακών κορυδαλλού.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί με αγόρευση της εισαγγελέως.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους 4 προφυλακισμένους συντρόφους

Αναδημοσίευση από athens indymedia