4# Αντι-σπε μέρες 17-20 Αυγούστου, Hambacher forest

Αναδημοσίευση από athens indymedia


Αυτό το κείμενο απευθύνεται στους συντρόφους μας γνωστούς και αγνώστους, σε αυτούς που νιώθουν πως ο θάνατος του σπισισμού χρειάζεται δυναμική και χωρίς συμβιβασμούς αντίσταση, έξω από θεσμικές οργανώσεις, χωρίς καμία επιθυμία ανασχηματισμού του πολιτισμού.

Όλοι αυτοί που αναζητούν νόμιμες κατοχυρώσεις, vegan “σωτήρες”, οι μπατσόφιλοι και οι ειρηνιστές θα βρεθούν στο λάθος μέρος. Αυτές οι μέρες είναι μέρες επίθεσης στον ανθρώπινο σουπρεματισμό και τον κόσμο του, τις τεχνολογίες του, τις ιδεολογίες του και σε όλα τα κλουβιά που μας καταπιέζουν. Μέρες στις οποίες μπορούμε να ενδυναμώσουμε το ένα το άλλο.

Σας προσκαλούμε με χαρά στο Hambacher forest, υπό κατάληψη εδώ και 11 χρόνια, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις, βιώματα, προτάσεις, έμπνευση, αγάπη και οργή… Οτιδήποτε χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας προς την ολική απελευθέρωση.

Δεν χρειάζεσαι χρήματα και σίγουρα δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή. Παρά μόνο ένα σάκο με τα πράγματα σου και έλα να μας βρεις εδώ τον Αύγουστο!

Μπορείς να προτείνεις workshop μέσω e-mail ή και εφόσον έχεις ήδη φτάσει. Αν θες να μας βοηθήσεις με την οργάνωση μπουνα έρθεις νωρίτερα. Μπορείς επίσης να φέρεις vegan φαγητό για την κουζίνα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις/μπορείς. Θα υπάρξουν δωρεάν γεύματα για όλα. Ρατσιστικές, σεξιστικές, τρανσοφοβικές ή καταπιεστικές συμπεριφορές δεν είναι και δεν θα γίνουν ανεκτές.

Στον αγώνα για την απελευθέρωση των ζώων στεκόμαστε μαζί. Φωτιά σε όλα τα κλουβιά.