Αντιφασιστική Παρέμβαση στην γειτονιά του Πολυγώνου

Αναδημοσίευση από athens indymedia


Την Κυριακή το βράδυ (9 Ιούλη) ναζί – φασίστες- παρακρατικοί μόλυναν την περιοχή του Πολυγώνου με σβάστιγγες και τα γνωστά σύμβολα του Αδόλφου Χίτλερ.

Αγωνιστές και αγωνίστριες από συλλογικότητες που δραστηριοποιούμαστε πολιτικά στην γειτονιά του Γκύζη, του Πολυγώνου και των Αμπελόκηπων, κάτοικοι της γειτονιάς, κινητοποιηθήκαμε την Τρίτη 11/7 το βράδυ και καθαρίσαμε την εργατο-λαϊκή γειτονιά του Πολυγώνου από τα σύμβολα της ναζι-φασιστικής ιδεολογίας.

Ως εργάτες- εργάτριες, απλοί λαϊκοί άνθρωποι και αντιφασίστες, έχουμε σαφή γνώση και ταξική πείρα πως η εργατική τάξη, ο λαός, η νεολαία, η βάση της κοινωνικής πυραμίδας, δεν έχουν τίποτα τίποτα να κερδίσουν αν «πλαγιάσουν» στην ψευτοαντισυστημική φασιστική ιδεολογία αυτών που υπηρετούν τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους, σε αγαστή συνεργασία με τους κρατικούς- κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Κάνουμε ξεκάθαρο πως οι γειτονιές μας θα παραμείνουν αντιφασιστικές, σάρκα από την σάρκα των εργατών, του λαού και των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων πως θα στήσουμε ανάχωμα απέναντι στην επερχόμενη ταξική αφαίμαξη και κοινωνική λεηλασία που για να επιβληθεί χρειάζεται η σιδηρά μπότα της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας.

ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ

Αντιφασίστες – Αντιφασίστριες από τις γειτονιές Γκύζη – Πολυγώνου – Αμπελοκήπων