Τηγανίτης ΑΣΗ – Τριήμερο φεστιβάλ αυτοοργανωμένου αθλητισμού 7-9/7

Αναδημοσίευση απο τον λογαριασμό στο facebook του Τηγανίτη ΑΣΗ

Φέτος αποφασίσαμε να οργανώσουμε αυτό το φεστιβάλ, τόσο για να έρθουμε πιο κοντά με αυτοοργανωμένα εγχειρήματα από άλλες πόλεις όσο και ως έναν αργοπορημένο (συγκριτικά με το συνηθισμένο) εορτασμό των 8ων γενεθλίων μας.
Το φεστιβάλ αυτό δεν γίνεται να μην μας βρει έστω και για λίγο να συζητάμε για την αυτοοργάνωση και να διασκεδάζουμε με μία μπάλα στα χέρια ή τα πόδια. Οκ, προφανώς θα κανονίζαμε και ένα λάιβ στα πλαίσια του τριημέρου και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα άτομα που δέχθηκαν την πρόσκληση μας ακόμα και αυτά που τελικά λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν θα καταφέρουν να έρθουν.
Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να αναφέρουμε πως είναι δεδομένο ότι σε όλο το τριήμερο δεν θα υπάρξει κανένα απαιτούμενο αντίτιμο, όμως δυστυχώς στις συνθήκες που ζούμε υπάρχουν κάποια έξοδα απλά για να υπάρξουμε. Όπως είναι λογικό ένα λάιβ, ακόμα και diy, έχει κάποια έξοδα και δυστυχώς την τελευταία φορά που κοιτάξαμε ούτε οι ακτοπλοϊκές εταιρίες, ούτε οι αεροπορικές μας χάρισαν κάποια εισιτήρια για τη μεταφορά των συντρόφων μας που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ. Ως ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα βασιζόμασταν πάντα στα μέλη και τον κόσμο μας και αυτό το τριήμερο δεν θα αποκλίνει. Για το μπαρ, όπως επίσης και για το merch του Τηγανίτη, θα έχουμε μια προτεινόμενη τιμή που εμείς θεωρούμε ότι αρκεί για να καλύψουμε τα έξοδα, αλλά θα δίνεται με ελεύθερη συνεισφορά και θα υπάρχει και κάπου εκεί και το κουτί οικονομικής ενίσχυσης.
Στα του προγράμματος τώρα, ξεκινάμε την Παρασκευή 07/07 στις 21:00 στο Λίντο, με φιλικό αυτοοργανωμένο αγώνα ποδοσφαίρου με Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας & συντροφιά από άλλα εγχειρήματα.
Το Σάββατο 08/07 στις 17:30 θα έχουμε ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση με θέμα τον Αυτοοργανωμένο Αθλητισμό, όπου εκτός από εμάς θα συμμετέχουν και άτομα από άλλα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της παλιάς λαχαναγοράς.
Στις 21:00 ακολουθεί hip hop live στον Καράβολα με 0-100σειρένε, Aeon, Cortés, δύο_μηδέν_δύο_μηδέν, DJ Unwound.
Την τελευταία μέρα Κυριακή 09/07 μετά τις 17:00 στα γηπεδάκια στον Κατσάμπα, έχουμε αυτοοργανωμένο 3on3 & 5×5, παρέα με μπίρες και συλλογική κουζίνα.
Εκτός από το δικό μας θα υπάρχει merch και από Aeon, δύο_μηδέν_δύο_μηδέν και Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας.
*στο πρόγραμμα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές/προσθήκες.